Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κάθειρξη 6 ετών σε πρώην προϊστάμενο εκπαίδευσης για το βιασμό καθηγήτριας

Καταδικάστηκε ομόφωνα από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Τρικάλων – Ελεύθερος μέχρι την έφεση

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της  Δικαιοσύνης στον 63χρονο πρώην προϊστάμενο Διεύθυνσης Εκπαίδευσης στην περιοχή της Λάρισας, που κατηγορούταν για τον βιασμό μίας 46χρονης εκπαιδευτικού, υφιστάμενής του.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Τρικάλων ολοκληρώθηκε χθες μία επεισοδιακή, κεκλεισμένων των θυρών δίκη, με την έδρα και τους ενόρκους να υιοθετούν την πρόταση της Εισαγγελέως και να καταδικάζουν ομόφωνα σε έξι χρόνια κάθειρξη τον κατηγορούμενο για τετελεσμένο βιασμό με το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου.

Η έφεση έχει αναστέλλουσα ισχύ που σημαίνει πως ο 63χρονος αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό.

Υπενθυμίζεται πως στον Αγιοκάμπο Λάρισας στις 17 Σεπτεμβρίου του 2021, ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, βρίσκονταν μέσα στο όχημα του μαζί με την 46χρονη όταν εξανάγκασε την γυναίκα, σε σεξουαλικές πράξεις χρησιμοποιώντας τη δύναμη του με τη γυναίκα να αντιδρά και να του ζητά, κλαίγοντας – όπως αναφέρει το κατηγορητήριο-  να σταματήσει.

Πηγή: Larissanet.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Η σύσκεψη πραγματοποιείται λόγω των πολλών και ταυτόχρονων εστιών που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ώρες και των θυελλωδών ανέμων
Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους
Δράση μαθητών και μαθητριών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Θεσσαλονίκης με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων της τέχνης και του σχολείου τους
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους