Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Δώρο για τη γιορτή του Ηλία – Ευχές με κέρδη από το ΣΚΡΑΤΣ «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ»

Με 1 στα 2 να κερδίζει, το ΣΚΡΑΤΣ «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ» μοιράζει κέρδη έως και 10.000 ευρώ

Κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο γιορτάζει; Τώρα μπορείς να ευχηθείς στον Ηλία που έχει σήμερα την ονομαστική του εορτή, κάνοντας του ένα ξεχωριστό δώρο, το παιχνίδι ΣΚΡΑΤΣ «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ». Με 1 στα 2 να κερδίζει, το παιχνίδι ΣΚΡΑΤΣ «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ» αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για ευχές με κέρδη, ενώ χάρη στην ειδική περιοχή «Από-Προς» μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ευχετήρια κάρτα.

«Ο λαχνός ΣΚΡΑΤΣ «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ» είναι ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος για να στείλει κανείς τις ευχές του. Η αναζήτηση δώρου αποτελεί πάντα μια περίπλοκη υπόθεση, ειδικά για όσους δεν έχουν πολύ χρόνο και ψάχνουν κάτι την τελευταία στιγμή», αναφέρει ο Νίκος Μακρόπουλος, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στο Αίγιο.

skrats_xronia_polla_1.jpg

«Ανήμερα της ονομαστικής εορτής του Ηλία, το ΣΚΡΑΤΣ «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ» αποτελεί μια εύκολη και οικονομική λύση, καθώς ο καθένας έχει ένα κατάστημα ΟΠΑΠ στην γειτονιά του, από το οποίο μπορεί να προμηθευτεί τον λαχνό του, ενώ κοστίζει μόλις 3 ευρώ», υπογραμμίζει ο κ. Μακρόπουλος.

 

Πώς παίζεται

Το ΣΚΡΑΤΣ «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ» μοιράζει κέρδη έως και 10.000 ευρώ. Ο κ. Μακρόπουλος εξηγεί: «Οι παίκτες σκρατσάρουν όλα τα σημεία του λαχνού. Σε περίπτωση που βρουν το σύμβολο με το αστέρι κερδίζουν το αντίστοιχο ποσό, ενώ αν εμφανιστεί το σύμβολο «ΕΥΧΕΣ» κερδίζουν 10 ευρώ. Επίσης, μπορούν να σκανάρουν τους λαχνούς τους μέσα από το OPAP Store App για να δουν αν έχουν κερδίσει, ενώ συμμετέχουν και στο πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις». Το παιχνίδι του ΣΚΡΑΤΣ «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ» έχει καθιερωθεί πλέον σαν ένα πρωτότυπο κα διαδραστικό δώρο από τον κόσμο που επισκέπτεται το κατάστημα μας. Μάλιστα, αρκετοί από τους πελάτες το προτιμούν για να συμπληρώσουν κάποιο άλλο δώρο».

 

skrats_xronia_polla_2.jpg
Νίκος Μακρόπουλος, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ επί της οδού Μητροπόλεως 71, στο Αίγιο.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Η σύσκεψη πραγματοποιείται λόγω των πολλών και ταυτόχρονων εστιών που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ώρες και των θυελλωδών ανέμων
Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους
Δράση μαθητών και μαθητριών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Θεσσαλονίκης με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων της τέχνης και του σχολείου τους
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους