Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πολλά ερωτηματικά: Πώς οι Κροάτες χούλιγκαν διέσχισαν ανενόχλητοι την Ελλάδα (VIDEO)

Έκαναν ταξίδι 1.474 χιλιομέτρων από την Κροατία – Πέρασαν από τα σύνορα χωρίς έλεγχο

Το πανελλήνιο είναι σοκαρισμένο από το σκηνικό τρόμου που στήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (07.08) από Κροάτες οπαδούς στη Νέα Φιλαδέλφεια, παραμονές του ΑΕΚ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ και προκάλεσε -μεταξύ άλλων- το θάνατο 29χρονου οπαδού της Ένωσης.

Οι οπαδοί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ ταξίδεψαν οδικώς από την Κροατία -και ενισχυμένοι από κάποιους Έλληνες- προκάλεσαν σοβαρά επεισόδια στον περιβάλλοντα χώρο της Opap Arena, δολοφονώντας έναν οπαδό της ΑΕΚ.

Παρά τη σχετική απαγόρευση της UEFA, οι Κροάτες έφυγαν από το Ζάγκρεμπ, έκαναν 1.474 χιλιόμετρα κι έφτασαν -χωρίς έλεγχο- στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ένα πρωτοφανές περιστατικό που προκαλεί εύλογα ερωτήματα, μιας και η πορεία τους καταγράφηκε και αναρτήθηκε στα social media και οι υπεύθυνοι θα έπρεπε να ήταν υποψιασμένοι και προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο. Ερωτήματα προκαλεί -ΦΥΣΙΚΑ- και το γεγονός, πως όλοι αυτοί οι οπαδοί πέρασαν χωρίς έλεγχο από τα σύνορα ενώ και στην πορεία τους στην Εθνική Οδό δεν υπήρξε κανένας έλεγχος. Επιπλέον δεν υπήρξε κανένας έλεγχος από τη στιγμή που έφτασαν στην Αθήνα και μέχρι να φτάσουν στη Νέα Φιλαδέλφεια για να ολοκληρώσουν το δολοφονικό τους σχέδιο.

zagkremp_athina.jpg

 

Δείτε video από τη μετακίνησή τους:

Πηγή: newsit.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ