Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΕΛ.ΑΣ: Μπλόκα σε εθνικές οδούς και σύνορα για τον εντοπισμό Κροατών οπαδών

Προσήχθη ακόμα ένας 19χρονος - Επί ποδός οι Αρχές για τον αγώνα ΠΑΟ – Μαρσέιγ την Τετάρτη

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία σε ολη τη χώρα για να εντοπίσει όσους Κροάτες οπαδούς δεν έχουν μέχρι αυτή τη στιγμή συλληφθεί για τον θάνατο του 29χρονου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ διαφεύγουν τουλάχιστον 50 «πρωταγωνιστές ή συμμετέχοντες» στα επεισόδια, και για αυτό το λόγο η Αστυνομία έχει στήσει μπλόκα σε εθνικές οδούς και τα σύνορα. Έρευνες πραγματοποιούνται ακόμη σε σπίτια, ξενοδοχεία και καταλύματα AIRBNB στο λεκανοπέδιο, καταλύματα τα οποία είχαν κλείσει για να τους φιλοξενήσουν Έλληνες οπαδοί.

Στη ΓΑΔΑ βρίσκεται ένας μεγάλος αριθμός από τους 98 κρατούμενους, 82 τουλάχιστον από τους οποίους είναι Κροάτες, έδωσε δείγμα DNA για να ταυτοποιηθεί με το γενετικό υλικό που βρέθηκε στον τόπο της δολοφονίας του 29χρονου. Λαμβάνονται καταθέσεις και από αύριο (Τετάρτη 9/8) το πρωί θα έχουμε κατά πάσα πιθανότητα την παραπομπή τους στον εισαγγελέα. Ακόμη δεν έχει εντοπιστεί ο δράστης, ο οποίος φέρεται να χτύπησε τον Μιχάλη σε αρτηρία στο χέρι, που του προκάλεσε ακατάσχετη αιμμορραγία και ενώ ο 29χρονος είχε πέσει αιμόφυρτος συνέχισαν συμφωνα με πληροφορίες, να τον χτυπούν με ρόπαλα.

Φόβοι για τον αγώνα μεταξύ Παναθηναϊκού και Μαρσέιγ την Τετάρτη (9/8)

Οι αστυνομικές αρχές βρίσκονται επί ποδός καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι οργανωμένοι χούλιγκανς οπαδοί της Μαρσέιγ,της ιταλικής Λιβόρνο αλλά και της Ζανκτ Πάουλι του Αμβούργου θα επιχειρήσουν να περάσουν στην Ελλάδα, σε μία πρωτόγνωρη μορφή αντιποίνων για τα χθεσινά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στο πλαίσιο αυτό υπάρχει ειδικός επιχειρησιακός σχεδιασμός της Ελληνικής Αστυνομίας, όχι μόνο για αύριο αλλά και από σήμερα με διακριτική παρακολούθηση οπαδών. Έχουν μάλιστα επιστρατευθεί και διμοιρίες από την περιφέρεια.

Μπλόκα σε εθνικές οδούς και σύνορα – Προσήχθη 19χρονος

Σαρωτικοί είναι οι έλεγχοι και στο συνοριακό φυλάκιο της Κακαβιάς. Μάλιστα, σε προσαγωγή ενός 19χρονου Κροάτη, που επέβαινε σε λεωφορείο Αθήνα – Τίρανα προχώρησαν νωρίτερα σήμερα οι συνοριακές αρχές ως ύποπτου για εμπλοκή στα επεισόδια στην Αθήνα. Ο 19χρονος εισήλθε στην Ελλάδα το μεσημέρι της Δευτέρας (7/8) κι ένα 24ωρο μετά ήρθε στην Κακαβιά για να μπει στην Αλβανία και από εκεί να ταξιδέψει στην Κροατία. Ο 19χρονος ανακρίνεται από τις Αρχές.

Πηγή: ΕΡΤ 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Η σύσκεψη πραγματοποιείται λόγω των πολλών και ταυτόχρονων εστιών που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ώρες και των θυελλωδών ανέμων
Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας