Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Η 12χρονη Νικολία κέρδισε τη μάχη με τον καρκίνο – Εκστρατεία αγάπης

Υποστήριξη χιλιάδων ανθρώπων από όλο τον κόσμο και από την «Πράξη Αγάπης»

Ο Οργανισμός «Πράξη Αγάπης» με έδρα τη Θεσσαλονίκη κατάφερε μαζί με την πολύτιμη υποστήριξη χιλιάδων ανθρώπων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να προσφέρει εισιτήριο ζωής στη 12χρονη Νικολία η οποία έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Μετά από επικοινωνία της οικογένειας, το Κοινωνικό και Ιατρικό Τμήμα του Οργανισμού, προχώρησε σε εις βάθος έρευνα και ακολούθως σε υλοποίηση και δημοσιοποίηση της εκστρατείας με σκοπό τη διάσωση του μικρού κοριτσιού.

Μέσα σε λίγα μόλις 24ωρα πλήθος κόσμου  ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και όλοι μαζί καταφέραμε το θαύμα! Η επέμβαση της Νικολίας στο Ανόβερο ολοκληρώθηκε με επιτυχία, ενώ σύμφωνα με τον Έλληνα ιατρό που ανέλαβε το χειρουργείο, ο όγκος που απειλούσε τη ζωή της αφαιρέθηκε 100%.

Υπενθυμίζεται ότι η χειρουργική επέμβαση δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα λόγω υψηλού εγχειρητικού κινδύνου καθώς και ότι η ανάγκη ολικής αφαίρεσης ήταν επιτακτική.

«Σήμερα, η Νικολία αναρρώνει με χαμόγελο, αισιοδοξία και πίστη στο μέλλον, στη θαλπωρή του σπιτιού της στη Πάτρα. Η χαρά μας είναι μεγάλη καθώς αποδείξαμε για ακόμη μια φορά ότι όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα. Μαζί με όλους εσάς θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό της Νικολίας καθώς και όλων των συνανθρώπων που μας χρειάζονται!», αναφέρει η «Πράξη Αγάπης» που έχει έδρα στην Τούμπα Θεσσαλονίκης.

Απ΄ την πλευρά της η μητέρα της Νικολίας εξέφρασε την χαρά της για την αγάπη του κόσμου και για την στήριξη που δόθηκε. «Ένα μήνα μετά το χειρουργείο είμαστε καλά. Η Νικολία τώρα είναι στην αποθεραπεία της. Κάνει λογοθεραπείες. Θα ξανακάνουμε στο επόμενο διάστημα ένα ταξίδι στο εξωτερικό για επανέλεγχο. Ευχαριστούμε την Πράξη Αγάπης που μας αγκάλιασε και μας βοήθησε. Ο κόσμος πρέπει να στηρίζει τέτοιους οργανισμούς που βοηθούν όσους έχουν ανάγκη», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Δείτε τις πρώτες αντιδράσεις της Νικολίας και της μητέρας της μετά το χειρουργείο στο Αννόβερο καθώς και τη συνέντευξη του ιθύνοντα ιατρού:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: «Πόλεμος» στην Καλαμαριά για το Καραμπουρνάκι - Μήνυση από Αράπογλου
Μηνυτήρια αναφορά από τη δήμαρχο Καλαμαριάς σχετικά με τις εργασίες ανοικοδόμησης σε οικόπεδο στη Σοφούλη
Θεσσαλονίκη: «Πόλεμος» στην Καλαμαριά για το Καραμπουρνάκι - Μήνυση από Αράπογλου
Τέμπη: Ονομαστική μήνυση και κατά πολιτικών καταθέτουν συγγενείς θυμάτων
Σε συνέχεια της απόφασης της Εισαγγελέως Εφετών, η οποία έκανε δεκτή την προσφυγή πατέρα θύματος και έστειλε τη δικογραφία στη Βουλή
Τέμπη: Ονομαστική μήνυση και κατά πολιτικών καταθέτουν συγγενείς θυμάτων