Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αιματηρό επεισόδιο στην Αθήνα: Τον γάζωσαν με 14 πυροβολισμούς στη μέση του δρόμου

astynomia-peripoliko

Με πολλαπλά τραύματα νοσηλεύεται ένας Αλγερινός - Έρευνες από την αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών

«Λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Δευτέρας (21/8) σήμανε συναγερμός στο κέντρο της Άμεσης Δράσης, όταν ειδοποιήθηκαν οι αρχές πως σε περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Κύμης και Αχαρνών πέφτουν πυροβολισμοί» ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης της ΕΡΤ για το περιστατικό ένοπλης βίας στο κέντρο της Αθήνας με θύμα έναν Αλγερινό.

«Έσπευσαν στο σημείο περιπολικά και μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ, ξεκίνησαν έρευνες και διαπίστωσαν ότι στην οδό Μιχαήλ Βόδα βρίσκονταν στη μέση του δρόμου αιμόφυρτος ένας άνδρας, ο οποίος έφερε πολλαπλά τραύματα. Διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ εν ζωή στο νοσοκομείο Γεννηματάς.

Όπως διαπιστώθηκε από τους γιατρούς το θύμα της δολοφονικής επίθεσης έφερε στο σώμα του και τραύματα από μαχαιριές. Ψάχνουν οι γιατροί να δουν αν είχε και τραύματα από πυροβόλο όπλο, καθώς στο σημείο έχουν βρεθεί δεκατέσσερις κάλυκες. Στην προανακριτική έρευνα έχει αναλάβει Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, αναζητεί τυχόν αυτόπτες μάρτυρες αλλά και υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής. Ο άνδρας είναι Αλγερινός, αγνώστων λοιπών στοιχείων. Οι αστυνομικές Αρχές προσπαθούν να δουν τι προηγήθηκε της συμπλοκής ενώ υπάρχει μια αναφορά ότι τα πυρά έπεσαν μέσα από αυτοκίνητο στο επέβαιναν οι δράστες της επίθεσης.

Πηγή: ertnews.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αλκοόλ και οδήγηση: Πρόστιμα μαμούθ με το νέο ΚΟΚ - Πόση ώρα μετά το ποτό μπορείτε να οδηγήσετε
Σημαντικό ρόλο στην απορρόφηση του αλκοόλ από τον οργανισμό παίζουν πολλά χαρακτηριστικά
Αλκοόλ και οδήγηση: Πρόστιμα μαμούθ με το νέο ΚΟΚ - Πόση ώρα μετά το ποτό μπορείτε να οδηγήσετε