Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Εμπορία βρεφών στα Χανιά: Ταυτοποιήθηκαν και φεύγουν για εξωτερικό 3 νεογέννητα (VIDEO)

Σε Αυστραλία και Ιταλία πηγαίνουν τα νεογνά - Τέσσερις λεχώνες, δύο επίτοκοι και οκτώ βρέφη στο Νοσοκομείο

Το ταξίδι του για την Αυστραλία αρχίζει ένα βρέφος πέντε ημερών από το Νοσοκομείο Χανίων. Στην Κρήτη έφτασαν οι βιολογικούς γονείς του νεογέννητου που το απέκτησαν με παρένθετη μητέρα, μέσω συμφωνίας με την κλινική υποβοηθούμενης αναπαραγωγής των Χανίων που ελέγχεται για εμπορίας βρεφών και παράνομων υιοθεσιών.

Το ζευγάρι από την πρώτη μέρα αποκάλυψης της υπόθεσης εμπορίας βρεφών και παράνομων υιοθεσιών στα Χανιά, μέσα από έναν μαραθώνιο συνεννοήσεων με την πρεσβεία της Αυστραλίας στην Αθήνα και τις ελληνικές αστυνομικές και δικαστικές Αρχές, προσκόμισε τα έγγραφα της συμφωνίας, ενώ παράλληλα υποβλήθηκε σε τεστ DNA για να αποδειχθεί ότι το έμβρυο είναι όντως δικό τους.

Τα αποτελέσματα του τεστ τα παρέλαβαν την Παρασκευή, 25 Αυγούστου και αμέσως μετά το Νοσοκομείο Χανίων καθ’ υπόδειξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, προχώρησε στην έκδοση εξιτηρίου τόσο για το μωρό που νοσηλευόταν στην Μονάδα Νεογνών, όσο και για τη λεχώνα, μία παρένθετη μητέρα Γεωργιανής καταγωγής.

Πρόκειται για το πρώτο από τα εννέα συνολικά νεογέννητα που καταφέρνει να πάρει εξιτήριο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, εκκρεμούν εξετάσεις DNA και άλλων ζευγαριών από Ελλάδα, Ευρώπη, Αυστραλία και ΗΠΑ!

Δείτε το βίντεο

Κύκλωμα εμπορίας βρεφών στα Χανιά: Τέσσερις λεχώνες, δύο επίτοκοι και οκτώ βρέφη στο Νοσοκομείο

Στο μεταξύ, στα Χανιά βρίσκεται και δεύτερο ζευγάρι από την Αυστραλία, αναζητώντας το μωρό τους, ενώ η υπόθεση είναι τόσο μεγάλη για τις Αυστραλιανές Αρχές που εθνικής εμβέλειας τηλεοπτικά δίκτυα έχουν αποστείλει συνεργεία για να καλύπτουν με ζωντανές συνδέσεις τις εξελίξεις για την υπόθεση!

Την ίδια στιγμή, στο Νοσοκομείο Χανίων παραμένουν νοσηλευόμενες τέσσερις λεχώνες και δύο επίτοκοι, αλλά και οκτώ μωράκια. Ανάμεσα σε αυτά είναι το βρέφος που είχαν μαζί τους οι δύο συλληφθείσες στο αεροδρόμιο Χανίων και το οποίο προοριζόταν για ιδιωτική υιοθεσία έναντι αμοιβής με βάση τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι Αρχές.

Το συγκεκριμένο μωρό, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, το διεκδικεί η γυναίκα που το γέννησε, η οποία υποστηρίζει ότι είναι παιδί εκείνης και του συντρόφου της, το οποίο αναίτια της είχε αφαιρεθεί.

Τέλος, το απόγευμα της Παρασκευής, 25 Αυγούστου έφυγαν για Ιταλία και δύο δίδυμα. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Χανίων ακόμα επτά μωρά (από πέντε έως εννέα ημερών), τα οποία περιμένουν τους βιολογικούς τους γονείς, μετά και τις ταυτοποιήσεις DNA.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες: Ο Πούτιν δεν διέταξε την δολοφονία Ναβάλνι
Η αμερικανική εκτίμηση βασίστηκε σε μια σειρά πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων διαβαθμισμένων πληροφοριών, και σε μια ανάλυση των δημόσιων...
Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες: Ο Πούτιν δεν διέταξε την δολοφονία Ναβάλνι