Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θρήνος με τον θάνατο του 23χρονου Έλληνα τράπερ, GameBoy Melody

Αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας - Η ανάρτηση του Snik

Σε ηλικία μόλις 23 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο τράπερ GameBoy Melody. Ο νεαρός μουσικός βρισκόταν στο νοσοκομείο, καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα με την υγεία του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, έφυγε από τη ζωή από σοβαρή ασθένεια το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου.

Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο αδερφός του, «YOUNG T», που είναι επίσης τράπερ. Σε story του στο Instagram δημοσίευσε μία φωτογραφία του και έγραψε: «Θα σε αγαπώ για πάντα, είσαι ο άγγελός μου. Ανυπομονώ να συναντηθούμε ξανά».

Ποιος ήταν ο GameBoy Melody

Ο 23χρονος τράπερ, με καταγωγή από τη Νιγηρία μεγάλωσε στην Κυψέλη και από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τη μουσική.

Ανήκε στη δισκογραφική εταιρεία του Snik, την ATH Records, βγάζοντας τραγούδια με εκατομμύρια views στο YouTube.

Μία από τις επιτυχίες του είναι το «Wet» με τον Toquel, τον MG και τον Snik, το οποίο μετρά 17 εκατομμύρια προβολές.

«Θέλω ο κόσμος να μάθει τον ήχο μου. Ένα άτομο που πιστεύω ότι θα είχαμε καλή χημεία αν δουλεύαμε είναι ο Toquel. Το Wet ήταν ένα mainstream εμπορικό τραγούδι που μπήκαμε και οι δύο. Θα ήθελα να κάνουμε κάτι δικό μας, προσωπικό», δήλωσε ο GameBoy Melody σε συνέντευξη που παραχώρησε τον περασμένο Μάρτιο στο κανάλι FrediGtv στο YouTube.

Στην ίδια συνέντευξη είχε επίσης εξομολογηθεί ότι «Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι να έρθει η στιγμή που θα ξέρω ότι σβήνω και θα ρωτήσω τον εαυτό μου «τι έχεις κάνει;». Δεν με νοιάζουν τα λεφτά, γι’ αυτό προσπαθώ να κάνω πράγματα και να γεμίζω εμπειρίες. Για να έχω ζήσει και να φεύγοντας να αφήσω κάτι πίσω μου. Ο φόβος μου είναι να πεθάνω δυστυχισμένος».

Ο τράπερ δεν συνεργαζόταν μόνο με τον Snik, αλλά τους ένωνε και μία δυνατή φιλία. Συντετριμμένος από την απώλειά του ο 36χρονος τον αποχαιρέτησε μέσω social media και ράγισε καρδιές.

«Αναπαύσου εν ειρήνη αδελφέ μου», έγραψε αρχικά δημοσιεύοντας μία φωτογραφία του.

Στη συνέχεια, γνωστοποίησε ότι η κηδεία του Gameboy Melody θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου στις 11.30 το πρωί στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ζωγράφου.

Πηγή: in.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ