Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

«Σάρωσε» την Εύβοια η κακοκαιρία Daniel - Έκανε τους δρόμους ποτάμια (VIDEO)

Ήχησε και το 112 - Πλημμύρισαν οι δρόμοι στην Εύβοια

Σαρωτικό το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel στην Εύβοια. Οι δρόμοι πλημμύρισαν, ενώ η Πολιτική Προστασία έστειλε μήνυμα μέσω του 112 στους κατοίκους.

Η κακοκαιρία Daniel προκάλεσε μεγάλα προβλήματα στο μεγαλύτερο μέρος της Εύβοιας, με το βόρειο αλλά και το κεντρικό τμήμα της να έχουν καταγράψει τις σημαντικότερες ζημιές.

Από νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας (04.09.2023), συνεργεία των δήμων και της Περιφέρειας των πληγεισών περιοχών έχουν αναλάβει δράση, προκειμένου να αποκατασταθούν το συντομότερο δυνατό τα προβλήματα που άφησε η σφοδρή κακοκαιρία.

Σύμφωνα με evima.gr, η ισχυρή καταιγίδα μετέτρεψε τους δρόμους στο χωριό Ταξιάρχες στη βόρεια Εύβοια σε ποτάμια, ενώ παράλληλα σοβαρά προβλήματα δημιουργήθηκαν και στην παραλία της Χιλιαδούς.

Κακοκαιρία Daniel: «Ήχησε» το 112 στην Εύβοια

Η κακοκαιρία Daniel σαρώνει την Εύβοια και λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Δευτέρας (04.09.2023), η Πολιτική Προστασία έστειλε μήνυμα μέσω του 112 στους κατοίκους της Εύβοιας.

Συγκεκριμένα, στο μήνυμα του 112 που εστάλη στους κατοίκους των περιοχών αυτών, σημειώνεται το εξής: «Προειδοποιητικό μήνυμα για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές καταιγίδες – κεραυνοί – χαλαζοπτώσεις) από τις βραδινές ώρες και για το επόμενο 24ωρο στην περιοχή σας. Περιορίστε τις μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των φαινομένων και ακολουθήστε τις οδηγίες των Αρχών». Κακοκαιρία Daniel, Κακοκαιρία, 112, Πολιτική Προστασία, μήνυμα 112.

Κακοκαιρία Daniel: Το νέο επικαιροποιημένο δελτίο της ΕΜΥ

Το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της ΕΜΥ έχει επικαιροποιηθεί και, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, η κακοκαιρία Daniel που θα μας επηρεάσει έως και την Τετάρτη (06.09.2023) θα προκαλέσει ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και μεγάλη συχνότητα κεραυνών, ενισχυμένους ανέμους στο Αιγαίο και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.

Επισημαίνεται ότι τα μεγαλύτερα ύψη βροχής θα δεχτούν η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η Κεντρική και Ανατολική Στερεά Ελλάδα, η Βόρεια Εύβοια και η Πελοπόννησος.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χωρίς λεωφορεία ΟΑΣΘ η Θεσσαλονίκη σήμερα με 2 στάσεις – Ποιες ώρες απεργούν
Στάση εργασίας από τους εργαζόμενους στον ΟΑΣΘ στο πλαίσιο των απεργιακών κινητοποιήσεων για την εργατική Πρωτομαγιά
Χωρίς λεωφορεία ΟΑΣΘ η Θεσσαλονίκη σήμερα με 2 στάσεις – Ποιες ώρες απεργούν