Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Υπερτυχερός στο ΣΚΡΑΤΣ κέρδισε 100.000 ευρώ στο παιχνίδι «ΜΑΓΙΚΑ ΚΕΡΑΣΙΑ»

Σε κατάστημα ΟΠΑΠ στο Άργος

Με έναν… μαγικό τρόπο έκλεισε το καλοκαίρι του ένας υπερτυχερός από το Άργος, καθώς κέρδισε 100.000 ευρώ στο παιχνίδι του ΣΚΡΑΤΣ «ΜΑΓΙΚΑ ΚΕΡΑΣΙΑ». Ο μεγάλος νικητής δοκίμασε την τύχη του στο κατάστημα ΟΠΑΠ που βρίσκεται στην οδό Νικηταρά 4, ιδιοκτησίας των Παναγιώτη και Δημήτρη Σκούρα: «Δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε. Η χαρά μας είναι πολύ μεγάλη. Το ευτυχές γεγονός έχει μονοπωλήσει τις συζητήσεις στην πόλη μας το τελευταίο διάστημα», αναφέρει ο Δημήτρης Σκούρας.

«Τα παιχνίδια του ΣΚΡΑΤΣ προσφέρουν στον κόσμο τη δυνατότητα να διεκδικήσει μεγάλα έπαθλα, με χαμηλό κόστος συμμετοχής. Για αυτό και βρίσκονται πολύ ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού. Ο υπερτυχερός στο κατάστημά μας κέρδισε 100.000 ευρώ με μόλις 3 ευρώ», συμπληρώνει.

Όσον αφορά στον τυχερό λαχνό του ΣΚΡΑΤΣ «ΜΑΓΙΚΑ ΚΕΡΑΣΙΑ», ο κ. Σκούρας τονίζει: «Ο μεγάλος νικητής βρήκε τα τρία μαύρα κεράσια πάνω στον τυχερό λαχνό και δίπλα το ποσό των 100.000 ευρώ».

Δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο κατάστημα ΟΠΑΠ αποδεικνύεται τυχερό. «Πριν από κάποια χρόνια, ένας άλλος πελάτης μας κέρδισε 600.000 ευρώ στο ΛΟΤΤΟ. Μακάρι να ακολουθήσουν ακόμα περισσότερες επιτυχίες» αναφέρει ο κ. Σκούρας.

Η εφαρμογή OPAP Store App 

Οι παίκτες του ΣΚΡΑΤΣ μπορούν να σκανάρουν τους λαχνούς τους μέσα από την εφαρμογή OPAP Store App για να τσεκάρουν αν έχουν κερδίσει. Παράλληλα, συμμετέχουν και στο πρόγραμμα πιστότητας «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις», μέσω του οποίου διεκδικούν προνόμια και δώρα.

«Το OPAP Store App είναι πολύ εύκολο στη χρήση, για αυτό και έχει μεγάλη απήχηση στο κοινό. Η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να καταθέτουν τα δελτία τους γρήγορα, χωρίς να είναι απαραίτητη η επίσκεψή τους στον πάγκο εξυπηρέτησης. Οι περισσότεροι από τους πελάτες μας, χρησιμοποιούν το OPAP Store App σαν ένα εργαλείο επιβεβαίωσης για να σιγουρευτούν ότι έχουν κερδίσει. Το ίδιο έκανε και ο νικητής των 100.000 ευρώ, σκανάροντας τον τυχερό λαχνό του με το ΣΚΡΑΤΣ «ΜΑΓΙΚΑ ΚΕΡΑΣΙΑ», υπογράμμισε ο κ. Σκούρας.

1.png

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ