Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ηχητικό ντοκουμέντο – σοκ από την εκτέλεση στην Αρτέμιδα – «Βροχή» οι πυροβολισμοί

Ακούγονται συνεχώς πυροβολισμοί για περίπου 40 δευτερόλεπτα

Ηχητικό ντοκουμέντο από το απόγευμα του τρόμου στην Αρτέμιδα, με τους έξι νεκρούς, ήρθε στο «φως» της δημοσιότητας. Πρόκειται για ηχητικό ντοκουμέντο που κατέγραψε ένας κάτοικος της περιοχής, όπου ακούγονται συνεχώς πυροβολισμοί για περίπου 40 δευτερόλεπτα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά οι αστυνομικοί συνέλεξαν από το σημείο της εκτέλεσης, που μοιάζει με ξεκαθάρισμα λογαριασμών, περισσότερους από 25 κάλυκες, οι οποίοι έχουν μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τα όπλα της δολοφονίας έχουν χρησιμοποιηθεί ξανά.

Η πρώτη εικόνα που έχουν σχηματίσει οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών είναι ότι τα θύματα είναι αλλοδαποί. Οι έξι νεκροί έφεραν πάνω τους κάποια έγγραφα ταυτοποίησης, τα οποία δεν φαίνεται να είναι γνήσια.

Οι Αρχές εξετάζουν αν είχε δοθεί κάποιο ραντεβού με μέλη άλλης ομάδας προκειμένου να συζητήσουν και αυτοί τους έστησαν ενέδρα θανάτου και τους εξόντωσαν στην Αρτέμιδα.

Η αστυνομία ψάχνει υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, αναζητά μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής που ενδεχομένως να δώσουν περαιτέρω στοιχεία και ψάχνουν να δουν αν υπήρχε κάποιο κρησφύγετο στην περιοχή και γιατί επιλέχθηκε το συγκεκριμένο σημείο για συνάντηση.

Πηγή: ertnews.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

elaiolado
«Τέλεια καταιγίδα» για ελαιολάδο - Προειδοποιεί ο μεγαλύτερος παραγωγός στον κόσμο
Καύσωνες, υψηλά επιτόκια και πληθωρισμός συνθέτουν ένα εκρηκτικό μείγμα που ωθεί στα ύψη τις τιμές
«Τέλεια καταιγίδα» για ελαιολάδο - Προειδοποιεί ο μεγαλύτερος παραγωγός στον κόσμο