Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Δολοφονία στον Πειραιά: Τον σκότωσε για τα αυτοκίνητα στο πεζοδρόμιο

Ο ηλικιωμένος δημιουργούσε κάθε μέρα καβγάδες με τον 39χρονο παρκαδόρο

Νεκρός έπεσε ο 39χρονος υπάλληλος στο πάρκινγκ της οδού Πραξιτέλους στον Πειραιά, μετά τους πυρά που δέχθηκε στο πρόσωπο από 68χρονο γείτονα, τον οποίο κατά δήλωσή του ενοχλούσε το γεγονός ότι κάποια αυτοκίνητα ήταν στο πεζοδρόμιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηλικιωμένος δημιουργούσε κάθε μέρα καβγάδες με τον 39χρονο παρκαδόρο. Και δεν περιοριζόταν εκεί, καθώς φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, οι καβγάδες και οι εντάσεις του και με άλλους καταστηματάρχες της περιοχής να ήταν συνεχείς. Στο παρελθόν μάλιστα, είχε απειλήσει με κυνηγετικό όπλο ένοικο της πολυκατοικίας που διαμένει για ασήμαντη αφορμή.

Ορισμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδεχομένως ο ηλικιωμένος δράστης αντιμετώπιζε προβλήματα ψυχικής υγείας στο παρελθόν.

Σήμερα το μεσημέρι, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες και πληροφορίες, ο 68χρονος κατέβηκε από το σπίτι του με την καραμπίνα και κατευθύνθηκε στο πάρκινγκ όπου και πυροβόλησε δύο φορές τον 39χρονο. Κατά πληροφορίες μία στον κορμό και μία στο κεφάλι, χαριστική βολή. «Τον έφαγα τον π@@@@@», φέρεται να είπε αφού τον είχε δολοφονήσει εν ψυχρώ.

Ο 39χρονος, αλβανικής καταγωγής, πατέρας τριών μικρών παιδιών, ο οποίος εργαζόταν ως παρκαδόρος στο εν λόγω πάρκινγκ, δέχθηκε δύο πυροβολισμούς στο πρόσωπο, που ήταν μοιραίοι. Μετακομίσθηκε με βαριά τραύματα στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου και κατέληξε.

Ο 68χρονος ο οποίος δολοφόνησε εν ψυχρώ τον παρκαδόρο συνελήφθη στο σπίτι του, σε κοντινή πολυκατοικία, όπου κατέφυγε μετά τη δολοφονία και παραδέχθηκε την πράξη του. Φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: «Με έβριζε, με έφτυνε, ενώ εγώ του ζητούσε να μην βάζει τα αμάξια εκεί. Σήμερα δεν πήγαινε άλλο».

Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Πηγή: iefimerida.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες: Ο Πούτιν δεν διέταξε την δολοφονία Ναβάλνι
Η αμερικανική εκτίμηση βασίστηκε σε μια σειρά πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων διαβαθμισμένων πληροφοριών, και σε μια ανάλυση των δημόσιων...
Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες: Ο Πούτιν δεν διέταξε την δολοφονία Ναβάλνι