Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Η στιγμή της εν ψυχρώ δολοφονίας 39χρονου στον Πειραιά - Βίντεο που κόβει την ανάσα

Καρέ - καρέ η στιγμή της εν ψυχρώ δολοφονίας που έγινε σήμερα σε πάρκινγκ στον Πειραία

Βίντεο – ντοκουμέντο με τη δολοφονία του 39χρονου από τον 68χρονο στον Πειραιά.

Στις ιδιαίτερα σκληρές εικόνες που ακολουθούν, αποτυπώνεται καρέ – καρέ η στιγμή που ο ηλικιωμένος σηκώνει την καραμπίνα, σημαδεύει, πυροβολεί και σκοτώνει τον άτυχο άνδρα.

Οι σκηνές που αποτυπώνονται στο βίντεο ντοκουμέντο είναι συγκλονιστικές και κόβουν την ανάσα. Δείτε το βίντεο από το newsit.gr: 

Προσοχή! Ακολουθούν σκληρές εικόνες! 

Όλα έγιναν το πρωί της Παρασκευής (15.09.2023), όταν ο θύτης και το θύμα του αιματηρού περιστατικού διαπληκτίστηκαν στο πάρκινγκ στον Πειραιά. Φεύγοντας από το σημείο, ο 68χρονος προειδοποίησε με νόημα τον 39χρονο ότι… θα επιστρέψει. Και το έκανε. Οπλισμένος με κυνηγετικό όπλο, ο ηλικιωμένος τον πυροβόλησε εξ επαφής στο κεφάλι. Το θύμα μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Tlive” της Τατιάνας Στεφανίδου, κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι “κάποια στιγμή το περιμέναμε ότι θα συμβεί, παρά τις συνεχείς μας προτροπές να ηρεμήσει”. Περιγράφοντας το προφίλ του, ανέφεραν ότι ο 68χρονος ήταν αρκετά μοναχικός, δεν είχε επαφές με κανέναν. Ζούσε μόνος του. Δεν είχε οικογένεια.

Σύμφωνα με τους γείτονες του, βγήκε με απόλυτη ψυχραιμία από το διαμέρισμα του, παρά τα όσα είχε κάνει. Του πέρασαν χειροπέδες και τον έβαλαν στο περιπολικό.

Δείτε το βίντεο - ντοκουμέντο από το newsit.gr: 

Πηγή: newsit

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σακελλαρίδης: Να πετύχουμε το μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό στις ευρωεκλογές
«Το σημαντικό για τη Νέα Αριστερά, είναι να δώσουμε τη μάχη των Ευρωεκλογών και να πετύχουμε το μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό», δήλωσε ο Γ. Σακελλαρίδης
Σακελλαρίδης: Να πετύχουμε το μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό στις ευρωεκλογές
Δολοφονία Λυγγερίδη: Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε προφυλακισμένος κατηγορούμενος
Το περιστατικό σημειώθηκε στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ όταν ο 31χρονος άρχισε να κόβεται με την τηλεκάρτα
Δολοφονία Λυγγερίδη: Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε προφυλακισμένος κατηγορούμενος