Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Άγριο ξύλο σε 13χρονο μαθητή στο σχολείο του - Φώναζαν σκότωσέ τον (ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ)

Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί το σχολείο αλλά και η αστυνομία - «Το σχολέιο αδιαφόρησε» κατήγγειλε θεία του 13χρονου

Βίντεο ντοκουμέντο από το άγριο bullying που δέθηκε ένας 13χρονος από τους συμμαθητές του μέσα σε σχολείο του Ρεθύμνου δημοσίευσε ο ΣΚΑΙ, μετά από καταγγελία που έγινε στον σταθμό.

Όπως δήλωσε στο ΣΚΑΪ η θεία του θύματος, το παιδί ξυλοκοπήθηκε άγρια ενώ οι συμμαθητές του κοιτούσαν και μάλιστα φώναζαν «σκότωσέ τον». Το βίντεο διέρρευσε από τον προπονητή του παιδιού στο ποδόσφαιρο ο οποίος βρέθηκε μπροστά στο περιστατικό, κατέγραψε το γεγονός και ενημέρωσε και την μητέρα του αγοριού.  Όπως κατήγγειλε η θεία του 13χρονου, οι γονείς ενημέρωσαν το σχολείο, το οποίο αδιαφόρησε και «το μόνο που τους νοιάζει είναι να μην μπλέξουν».

Οι υπεύθυνοι του σχολείου είπαν στους γονείς ότι «για εμάς είναι κακό που υπάρχει το βίντεο» και ως λύση τους ενημέρωσαν ότι «θα έρθει ένας ψυχολόγος στο σχολείο».

Δείτε το σοκαριστικό video:

Πηγή: skai.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Η σύσκεψη πραγματοποιείται λόγω των πολλών και ταυτόχρονων εστιών που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ώρες και των θυελλωδών ανέμων
Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας