Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

«Γρήγορα Κέρδη» από δύο νέα παιχνίδια του ΣΚΡΑΤΣ

10.000 νικητές θα κερδίσουν από 500 ευρώ και 20.000 τυχεροί από 100 ευρώ ο καθένας

Δύο νέα παιχνίδια ΣΚΡΑΤΣ, που κυκλοφόρησαν εδώ και λίγες ημέρες, θα αναδείξουν χιλιάδες νικητές που θα κερδίσουν έπαθλα των 500 ευρώ και των 100 ευρώ.

«Πρόκειται για δύο λαχνούς της νέας οικογένειας ΣΚΡΑΤΣ «Γρήγορα Κέρδη». Όπως υποδηλώνει και το όνομα των παιχνιδιών, με τα «Γρήγορα 100αρικα» 20.000 τυχεροί θα κερδίσουν γρήγορα από 100 ευρώ ο καθένας, ενώ τα «Γρήγορα 500αρικα» θα μοιράσουν σε 10.000 νικητές έπαθλα των 500 ευρώ», τονίζει η κα Καλλιόπη Σωτηροπούλου, ιδιοκτήτρια καταστήματος ΟΠΑΠ στην Αθήνα.

skrats_4.jpg
Η κα Καλλιόπη Σωτηροπούλου, ιδιοκτήτρια καταστήματος ΟΠΑΠ στην οδό Αλεξάνδρειας 34, στην Αθήνα

100αρικα στη στιγμή

Οι παίκτες του ΣΚΡΑΤΣ μπορούν να γνωρίσουν την οικογένεια λαχνών «Γρήγορα Κέρδη» στα καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα.

«Το νέο ΣΚΡΑΤΣ «Γρήγορα 100αρικα» κοστίζει 2 ευρώ. Εκτός από τα 20.000 έπαθλα των 100 ευρώ, το μέγιστο ποσό που μπορεί να κερδίσει κάποιος από το συγκεκριμένο παιχνίδι ανέρχεται σε 50.000 ευρώ. Οι παίκτες σκρατσάρουν όλα τα σημεία του λαχνού και έχουν 9 ευκαιρίες για κέρδη. Αν βρουν δύο ίδια σύμβολα στην ίδια σειρά κερδίζουν το αντίστοιχο ποσό, ενώ σε περίπτωση που βρουν το σύμβολο «ΔΙΠΛΟ» διπλασιάζουν το αντίστοιχο ποσό», εξηγεί η κα Σωτηροπούλου.

skrats_3.jpg

«Υπάρχει και περιοχή bonus, όπου αν κάποιος βρει τον σάκο με τα χρήματα κερδίζει το ποσό που αναγράφεται», συμπληρώνει.

Γρήγορα 500αρικα

Όσον αφορά στα ΣΚΡΑΤΣ «Γρήγορα 500αρικα» η κα Σωτηροπούλου, αναφέρει: «Οι λαχνοί του παιχνιδιού κοστίζουν 5 ευρώ, με 10.000 από αυτούς να κρύβουν κέρδη των 500 ευρώ. Το μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού ανέρχεται σε 100.000 ευρώ, ενώ οι παίκτες έχουν 16 ευκαιρίες για να κερδίσουν κάποιο ποσό. Όπως και στα «Γρήγορα 100αρικα», οι παίκτες πρέπει να βρουν δύο ίδια σύμβολα στην ίδια σειρά για να κερδίσουν το αντίστοιχο ποσό. Σε περίπτωση που βρουν το σύμβολο «ΔΙΠΛΟ» διπλασιάζουν τα κέρδη τους, ενώ στην περιοχή bonus πρέπει να βρουν τον σάκο με τα χρήματα».

skrats_2.jpg

Οι παίκτες του ΣΚΡΑΤΣ μπορούν να σκανάρουν τους λαχνούς τους μέσα από την εφαρμογή OPAP Store App για να δουν αν έχουν κερδίσει. Παράλληλα, συμμετέχουν και στο πρόγραμμα πιστότητας «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις», μέσω του οποίου διεκδικούν προνόμια και δώρα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ