Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Έκκληση Μπέου στο Βόλο: «Προστατέψτε τη ζωή σας» - Κλήσεις για απεγκλωβισμούς

Δεκάδες κλήσεις για απεγκλωβισμούς έχει δεχθεί η Πυροσβεστική - Εγκλωβισμένη και η δημοσιογράφος της ΕΡΤ

Δραματική είναι η κατάσταση στο κέντρο της πόλης του Βόλου όπου βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση της Πυροσβεστικής για απεγκλωβισμό πολιτών από σπίτια και αυτοκίνητα τα οποία έχουν βουλιάξει από τους ορμητικούς χειμάρρους.

Σύμφωνα με το protothema.gr τα μεγάλα προβλήματα εντοπίζονται στην οδό Βουλγαροκτόνου με το νερό να έχει ανέβει επικίνδυνα και δυνάμεις της Πυροσβεστικής να επιχειρούν προκειμένου να προσέγγισουν σπίτια και εγκλωβισμένους οδηγούς.

Ανησυχητική είναι η εικόνα που καταγράφεται αυτή την ώρα και στο Νοσοκομείο του Βόλου όπου η στάθμη του νερού ξεπερνά το ύψος του υπογείου.

Δεκάδες κλήσεις για απεγκλωβισμούς έχει δεχθεί η Πυροσβεστική από την Αγριά και Αλυκές με τα νερά να έχουν φτάσει τους 80 πόντους  και να σπεύδουν Πυροσβέστες και ΕΜΑΚ.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με την ΕΡΤ εγκλωβισμένη είναι η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Φρόσω Παύλου, μαζί με άλλα τρία άτομα στον Βόλο. Η δημοσιογράφος ετοιμαζόταν να μεταδώσει το ρεπορτάζ στο αναλυτικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ.

Στο σκοτάδι βυθίστηκε λίγο μετά τις 8.30 το βράδυ ολόκληρος, σχεδόν, ο Βόλος, εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Με την τάση της ηλεκτροδότησης για πολύ ώρα να «τρεμοπαίζει» σε όλο το πολεοδομικό συγκρότημα του Βόλου, έγινε ολική διακοπή.

 

Ο Δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος βρίσκεται από το πρωί μέχρι αυτή την ώρα σε διάφορα σημεία που αντιμετωπίζουν προβλήματα συντονίζοντας τα συνεργεία.

Σε βίντεο που κατέγραψε το TheNewspaper.gr εμφανίζεται να διώχνει πολίτη που κινούταν με το αυτοκίνητό του μέσα στην κακοκαιρία και να τον προτρέπει να γυρίσει σπίτι του.

Εξάλλου σε μήνυμά του στα σόσιαλ μίντια κάνει εκ νέου έκκληση

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ​​​​​

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μνημόσυνο για τα 26 χρόνια από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Καραμανλή (ΦΩΤΟ)
«Tο αποτύπωμά του στην σύγχρονη ιστορία του τόπου μας παραμένει ως σήμερα ακμαίο και ανεξίτηλο» γράφει ο Κώστας Αχ. Καραμανλής
Μνημόσυνο για τα 26 χρόνια από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Καραμανλή (ΦΩΤΟ)