Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

«Τώρα θα σας δείξω» - Εμβόλισε μηχανή της ΔΙΑΣ σε καταδίωξη στην Πάτρα

Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός – Συνελήφθη άντρας γνωστός για υποθέσεις της «νύχτας» και για οπλοκατοχή

Καταδίωξη με έναν αστυνομικό τραυματία σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην Πάτρα όταν αναβάτης μοτοσικλέτας μεγάλου κυβισμού, αδιαφόρησε στο σήμα αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ για έλεγχο στη συμβολή των οδών Αγίου Ανδρέου και Γούναρη.

Αφού ο μοτοσικλετιστής πάτησε γκάζι οι αστυνομικοί ξεκίνησαν καταδίωξη μέχρι και την οδό Σισσίνης αφού ο υπό καταδίωξη αναβάτης πέρασε τουλάχιστον τέσσερις «κόκκινους» φωτεινούς σηματοδότες. Εκεί ο μοτοσικλετιστής εγκλωβίστηκε οπότε και δεν δίστασε να εμβολίσει τη μηχανή της ΔΙΑΣ τραυματίζοντας στον πόδι αστυνομικό, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, πριν να χτυπήσει τους αστυνομικούς φέρεται να τους είπε «τώρα θα σας δείξω». Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο μοτοσικλετιστής είναι γνωστός στις αρχές για υποθέσεις της «νύχτας» και για οπλοκατοχή ενώ έχει συλληφθεί επτά φορές με ισάριθμες δικογραφίες για οπλοκατοχή, ωστόσο κυκλοφορούσε ελεύθερος.

Αφού ο μοτοσικλετιστής συνελήφθη, διαπιστώθηκε πως δεν έφερε δίπλωμα οδήγησης και η μηχανή ήταν ανασφάλιστη ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και φθορά ιδιοκτησίας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νέες κινητοποιήσεις σχεδιάζουν οι αγρότες – Συνεδριάζει η Επιτροπή Μπλόκων
Ευρεία σύσκεψη των Ομοσπονδιών, Αγροτικών, Κτηνοτροφικών, και Μελισσοκομικών Συλλόγων θα πραγματοποιηθεί σήμερα
Νέες κινητοποιήσεις σχεδιάζουν οι αγρότες – Συνεδριάζει η Επιτροπή Μπλόκων
Το βαρύ ζεϊμπέκικο του Κουτσούμπα στη Νέα Υόρκη - «Ο καπιταλισμός εάλω!»
Χόρεψε το «σαν απόκληρος γυρίζω» σε στίχους και μουσική του Βασίλη Τσιτσάνη και χειροκροτήθηκε από Έλληνες ομογενείς - Έγινε viral το βίντεο
Το βαρύ ζεϊμπέκικο του Κουτσούμπα στη Νέα Υόρκη - «Ο καπιταλισμός εάλω!»