Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Νέο βίντεο από τον μεγάλο σεισμό στην Εύβοια - Σοβάδες πέφτουν από σπίτι (VIDEO)

Οι κάτοικοι της Εύβοιας ταρακουνήθηκαν για αρκετά δευτερόλεπτα, με τους περισσότερους από αυτούς να πετάγονται έξω από τα σπίτια τους

Από τις συνεχείς δονήσεις στην Εύβοια έπεσαν αντικείμενα μέσα στα σπίτια, ενώ αρκετοί σοβάδες αποκολλήθηκαν. Νέο βίντεο κατέγραψε τη στιγμή που χτύπησε ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε ο δυνατός σεισμός των 5,1 Ρίχτερ το πρωί της Παρασκευής 3 Νοεμβρίου στην Εύβοια, με την καταγραφή των ζημιών να συνεχίζεται.

Οι κάτοικοι της Εύβοιας ταρακουνήθηκαν για αρκετά δευτερόλεπτα, με τους περισσότερους από αυτούς να πετάγονται έξω από τα σπίτια τους.

Το νέο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το evima.gr, δείχνει σοβάδες να έχουν πέσει από τον σεισμό σε σπίτι στο Προκόπι.

«Στην αρχή νιώσαμε τη βιβλιοθήκη που είναι πλάι στις σκάλες να κουνιέται, ενώ στο δευτερόλεπτο έπεφταν τα βιβλία το ένα μετά το άλλο. Με το που το αντιληφθήκαμε, βγήκαμε απευθείας έξω», σημειώνει κάτοικος της περιοχής.

Το evima.gr είχε μεταδώσει το πρώτο βίντεο από τη στιγμή του σεισμού των 5,1 Ρίχτερ.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ πετάγεται από την καρέκλα του την ώρα του Εγκέλαδου και τρέχει προς τα έξω.

Την ίδια στιγμή πράγματα αρχίζουν να πέφτουν από τα ράφια του μίνι μάρκετ:

Οι κάτοικοι στα χωριά γύρω από το Μαντούδι βγήκαν στους δρόμους, με τζαμαρίες να σπάνε.

Ειδικά κλιμάκια έχουν σπεύσει στην περιοχή, με τους ειδικούς να προειδοποιούν ότι ενδέχεται να κουνηθεί ξανά η γη, λόγω μετασεισμών.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Η σύσκεψη πραγματοποιείται λόγω των πολλών και ταυτόχρονων εστιών που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ώρες και των θυελλωδών ανέμων
Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους
Δράση μαθητών και μαθητριών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Θεσσαλονίκης με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων της τέχνης και του σχολείου τους
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους