Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Η Ελλάδα για πρώτη φορά σε παγκόσμιο πρωτάθλημα μπάρμπεκιου

Η Λαμπράκη επιλέχθηκε από τον World Barbeque Association ως η μοναδική γυναίκα κριτής απ’ όλη την Ευρώπη και εκπροσωπεί την Ελλάδα στις ομάδες των κριτών

Η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί για πρώτη φορά σε παγκόσμιο πρωτάθλημα barbeque. Η Meat & Fire Chef Μυρσίνη Λαμπράκη επιλέχθηκε από τον World Barbeque Association ως η μοναδική γυναίκα κριτής απ’ όλη την Ευρώπη και εκπροσωπεί την Ελλάδα στις ομάδες των κριτών, στη διοργάνωση που θα γίνει από τις 17 έως 19 Νοεμβρίου στην Κόστα Ρίκα.

Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα barbeque θα πάρουν μέρος 50 ομάδες από όλο τον κόσμο, οι οποίες θα διαγωνιστούν σε έξι κατηγορίες και θα κριθούν για τη γεύση, το άρωμα, την υφή, την τρυφερότητα, καθώς επίσης για την εμφάνιση και τη δημιουργικότητα του πιάτου και του συνοδευτικού του.

Όλα αυτά θα πρέπει να εκτελεστούν σε ψησταριές, παρίγιες, καπνιστήρια και ανοιχτές κατασκευές φωτιάς που λειτουργούν και τροφοδοτούνται αποκλειστικά από κάρβουνο, μπριγκέτες, πέλλετ και ξύλο. Καμία άλλη πηγή θερμότητας δεν επιτρέπεται, όπως ψησταριές ή καπνιστήρια που λειτουργούν με ρεύμα ή αέριο.

photo2.jpg
photo1.jpg

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Έκκληση Ζελένσκι για επείγουσες παραδόσεις όπλων
«Η τρομοκρατία πρέπει πάντα να ηττάται και όποιος μας βοηθάει να σταθούμε απέναντι στη ρωσική τρομοκρατία είναι ένας αληθινός υποστηρικτής της ζωής»,...
Πόλεμος στην Ουκρανία: Έκκληση Ζελένσκι για επείγουσες παραδόσεις όπλων
ΚΚΕ για διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών: Η κυβέρνηση να δώσει άμεσα εξηγήσεις
«Οι πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης είναι δεδομένες, όσα πορίσματα κι αν εκδώσει για να καλύψει την υπόθεση»
ΚΚΕ για διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών: Η κυβέρνηση να δώσει άμεσα εξηγήσεις