Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σέρρες: Απάτη με δήθεν τροχαίο - Πήραν από ηλικιωμένη 9.000 ευρώ και 10 χρυσές λίρες

Δικογραφία από την αστυνομία σε βάρος ενός άντρα – Πώς κατάφερε να εξαπατήσει, μαζί με συνεργούς του, την άτυχη γυναίκα

Εξιχνιάστηκε από την αστυνομία υπόθεση απάτης σε βάρος ηλικιωμένης στις Σέρρες και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός άντρα. Συγκεκριμένα, συνεργός του δράστη τηλεφώνησε στη γυναίκα και με το πρόσχημα ότι η κόρη της (την οποία παρίστανε άλλη συνεργός του) τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα και χρειάζεται χρήματα για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, κατάφεραν να της πάρουν το χρηματικό ποσό των 9.000 ευρώ και 10 χρυσές λίρες συνολικής αξίας 4.000 ευρώ.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, στις 3 Οκτωβρίου 2023, συνεργός του προσποιούμενος τον γιατρό, τηλεφώνησε σε ηλικιωμένη ημεδαπή σε περιοχή των Σερρών και με το πρόσχημα ότι η κόρη της, την οποία παρίστανε άλλη συνεργός του, τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα και χρειάζεται χρήματα για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, της απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 9.000 ευρώ και 10 χρυσές λίρες συνολικής αξίας 4.000 ευρώ, τα οποία παρέλαβε ο προαναφερόμενος αλλοδαπός άνδρας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δήμος Πέλλας: Τιμητική πλακέτα στον πρωταθλητή του Taekwondo Γιάννη Ιωαννίδη
Του απονεμήθηκε και το μετάλλιο του δήμου, για τα τέσσερα μετάλλια που κατέκτησε στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Taekwondo ITF
Δήμος Πέλλας: Τιμητική πλακέτα στον πρωταθλητή του Taekwondo Γιάννη Ιωαννίδη