Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Οικονόμου: Συγχαρητήρια στην ΕΛΑΣ για την σύλληψη του δράστη στα επεισόδια στου Ρέντη

Η ανάρτηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη

Συγχαρητήρια στην Ελληνική αστυνομία έδωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου σε ανάρτησή του για την σύλληψη του δράστη που τραυμάτισε σοβαρά 31χρονο αστυνομικό σε επεισόδια που έγιναν το βράδυ της Πέμπτης στην περιοχή του Ρέντη.

Συγκεκριμένα ο υπουργός αναφέρει πως η ΕΛ.ΑΣ. "κατάφερε πολύ γρήγορα -με οργανωμένο σχέδιο και άψογη μεθοδικότητα- να εντοπίσει, να προσαγάγει, να ανακρίνει, και να αποσπάσει ομολογία από τον δράστη της δολοφονικής επίθεσης εναντίον του 31χρονου αστυνομικού στην περιοχή του Ρέντη". Συμπληρώνει ότι στην επιχείρηση μαζικής προσαγωγής το βράδυ της επίθεσης "Ο δράστης, αλλά και όλοι όσοι συμμετείχαν στις επιθέσεις εναντίον των αστυνομικών, ήταν ανάμεσα σε ε".

Και τονίζει ότι: "Από την επιχείρηση αυτή υπάρχουν πλέον πλήθος στοιχείων που θα βοηθήσουν τις Αρχές στην αντιμετώπιση των εγκληματικών οργανώσεων χούλιγκανς, αλλά και όσων τους ανέχονται και τους υποκινούν". "Προσευχόμαστε και ελπίζουμε το καλύτερο για τον τραυματία αστυνομικό, που δίνει τη μάχη της ζωής στο νοσοκομείο", καταλήγει ο κ. Οικονόμου.

Δείτε την ανάρτηση: 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ