Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μνήμες Τεμπών «ξύπνησαν» στη Βέροια: Ήταν στη μοιραία τάξη η 37χρονη βρεφοκτόνος

Τραγική ειρωνεία το γεγονός πως η νεαρή γυναίκα ήταν στην μοιραία τάξη του 2003 – Την τελευταία στιγμή δεν επιβιβάστηκε στο πούλμαν

Μια άγνωστη πτυχή της ζωής της μητέρας από την Βέροια, που φέρεται να σκότωσε το μωρό της το μεσημέρι της Τρίτης (9/1), έρχεται στο “φως” της δημοσιότητας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 37χρονη μητέρα που φέρεται να σκότωσε το μωρό της και έχει καταγωγή από το Μακροχώρι, στη Βέροια, την τελευταία στιγμή δεν επιβιβάστηκε στο μοιραίο πούλμαν, στις 13 Απριλίου του 2003, όταν σκοτώθηκαν 21 μαθητές σε ένα δυστύχημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Η βρεφοκτόνος ήταν μία από τις μαθήτριες της μοιραίας τάξης της Α’ Λυκείου, που ταξίδεψαν στις 13 Απριλίου του 2003, με προορισμό την Θεσσαλονίκη. Το πούλμαν, στο οποίο επέβαιναν 49 μαθητές, συγκρούστηκε με φορτηγό που μετέφερε νοβοπάν, στο ύψος των Τεμπών. Ο τραγικός απολογισμός με τους 21 νεκρούς μαθητές βύθισε στο πένθος όλη την Ελλάδα.

Η 37χρονη δεν πήγε σε αυτή τη συγκεκριμένη σχολική εκδρομή, καθώς -σύμφωνα με πληροφορίες- οι γονείς της, της απαγόρευσαν να κάνει το μοιραίο ταξίδι. Η ψυχική υγεία της είχε κλονιστεί από τότε, αφού αρκετοί από τους φίλους της είχαν χάσει τη ζωή τους στο τροχαίο δυστύχημα.

 

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννακός, μιλώντας στο newsit.gr ανέφερε ότι η βρεφοκτόνος είναι επικουρική συμβασιούχος νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο “Παπανικολάου” της Θεσσαλονίκης. “Η 37χρονη που σκότωσε το παιδί της από την Βέροια είναι νοσηλεύτρια με επικουρική σύμβαση στο νοσοκομείο Παπανικολάου και ήταν σε άδεια λοχείας για τη γέννηση του μωρού, το οποίο και δολοφόνησε”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η 37χρονη γυναίκα φέρεται να δολοφόνησε το -6 μηνών- μωρό της, μπροστά στα έντρομα μάτια των άλλων δύο ανήλικων παιδιών της, που κάλεσαν σε βοήθεια τον παππού και τη γιαγιά, γονείς της μητέρας τους.

Σε κατάσταση αλλοφροσύνης μετέφεραν το βρέφος στο νοσοκομείο Βέροιας, όπου παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του γιατρών, κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Η σύσκεψη πραγματοποιείται λόγω των πολλών και ταυτόχρονων εστιών που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ώρες και των θυελλωδών ανέμων
Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας