Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Χιόνια στην Κεντρική Μακεδονία – Πού είναι απαραίτητες οι αλυσίδες

Προβλήματα έχουν προκληθεί από τη χιονόπτωση σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου

Αρκετά είναι τα σημεία στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, όπου η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων κρίνεται απαραίτητη μετά από τα χιόνια που έχουν πέσει, τα οποία και προκαλούν προβλήματα στο οδικό δίκτυο.

Συγκεκριμένα, στην Ημαθία, από το 91o έως το 98o χιλιόμετρο της παλαιάς Eθνικής Oδού Θεσσαλονίκης – Κοζάνης (μέσω Καστανιάς), καθώς και από το 18 έως το 26 χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Βέροιας – Σελίου.

Στο Κιλκίς, από το 2ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Καστανερής – Λιβαδίων και στην Πέλλα από το 10ο χιλιόμετρο του οδικού δικτύου Άρνισσας – Χιονοδρομικού Κέντρου Βόρα.

Στη Χαλκιδική, τα σημεία όπου οι αντιολισθητικές αλυσίδες είναι απαραίτητες, είναι το 70ο έως το 85ο χιλιόμετρο της παλαιάς Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Ιερισσού (μέσω Ταξιάρχη), από το 63ο έως το 75ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Ιερισσού (μέσω Χολομώντα), από το 5ο έως το 12ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Νεοχωρίου – Βαρβάρας, από το 5ο έως το 10ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Νεοχωρίου – Ολυμπιάδας, καθώς και στη δασική οδό Πολυγύρου – Ταξιάρχη & Παλαιοχώρας – Ταξιάρχη αλλά και εντός δημοτικού διαμερίσματος Ταξιάρχη.

Πηγή: ertnews.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ