Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κύκλωμα μαστροπείας στον Κολωνό: «Πήραμε 150 ευρώ η κάθε μία» καταθέτει η ανήλικη (VIDEO)

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας

«Τα χρήματα που πήραμε ήταν 150 ευρώ η κάθε μία», κατέθεσε μεταξύ άλλων στις Αρχές το ένα από τα ανήλικα θύματα του κυκλώματος μαστροπείας στη σοκαριστική υπόθεση που ξεσκέπασε η Ασφάλεια με τις συλλήψεις της 31χρονης Λορέλας, του 33χρονου επιχειρηματία από την Εκάλη και του 55χρονου πελάτη από τον Κορυδαλλό.

«Το βράδυ της 29ης Αυγούστου συναντηθήκαμε στον σταθμό ΗΣΑΠ Αγίου Ελευθερίου με τον “Κώστα”. Είχαμε ραντεβού μαζί του που μας είχε κλείσει η… (σ.σ. όνομα). Μπήκαμε στο αυτοκίνητό του και πήγαμε σε ξενοδοχείο των Εξαρχείων το …(σ.σ. όνομα ξενοδοχείου). Τα χρήματα που πήραμε ήταν 150 ευρώ η κάθε μία», κατέθεσε – σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» – η μία ανήλικη που έπεσε θύμα του κυκλώματος μαστροπείας.

Το νήμα της υπόθεσης του κυκλώματος μαστροπείας άρχισε να ξετυλίγεται όταν η μητέρα μιας εκ των δύο ανηλίκων, ανακάλυψε πως η ίδια της η κόρη είχε πέσει θύμα και το κατήγγειλε τον Αύγουστο στην αστυνομία.

«Η κόρη μου, μου αποκάλυψε πως εχτές το βράδυ (29/8/23) βρισκόταν μαζί με την.. και συνευρέθηκαν ερωτικά έναντι αμοιβής με άντρα μεγαλύτερο τους. Δεν πίστευα αυτό που άκουγα. Την ρώτησα πως τον λένε, ποιος είναι και μου απάντησε πως τον γνώρισαν σαν Κώστα. Όπως μου είπε, το ραντεβού κλείστηκε σε ξενοδοχείο των Εξαρχείων. Σήμερα ήρθα να το καταγγείλω», είπε στους αστυνομικούς η μητέρα του κοριτσιού, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

Δείτε το βίντεο με το ρεπορτάζ: 

Πηγή: Newsit

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δώρο Πάσχα: Πότε θα λάβουν τα χρήματα οι εργαζόμενοι - Η διορία, πώς υπολογίζεται
Θα είναι αυξημένο για όσους αμείβονται με τον κατώτατο μισθό - Τι ισχύει σε περίπτωση που δεν καταβληθεί
Δώρο Πάσχα: Πότε θα λάβουν τα χρήματα οι εργαζόμενοι - Η διορία, πώς υπολογίζεται
Νέες κινητοποιήσεις σχεδιάζουν οι αγρότες – Συνεδριάζει η Επιτροπή Μπλόκων
Ευρεία σύσκεψη των Ομοσπονδιών, Αγροτικών, Κτηνοτροφικών, και Μελισσοκομικών Συλλόγων θα πραγματοποιηθεί σήμερα
Νέες κινητοποιήσεις σχεδιάζουν οι αγρότες – Συνεδριάζει η Επιτροπή Μπλόκων