Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Πληροφορίες για κηλίδα αίματος σε βάρκα (VIDEO)

Oι έρευνες εκτείνονται σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου στην κοίτη του χειμάρρου

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Μεσολόγγι, καθώς οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση και συνεχίζουν τις έρευνες για τον 31χρονο, φέρεται να έχουν εντοπίσει μια κηλίδα αίματος σε βάρκα.

Παράλληλα σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα pelop.gr έχουν κατορθώσει να εντοπίσουν τις συνομιλίες που είχε ο κρεοπώλης, ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Μπάμπη ζωντανό, πριν την εξαφάνισή του.

Άλλωστε, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί τυχαίο το γεγονός πως το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειoδικών εκφράζει τη βεβαιότητα ότι ο νεαρός Μπάμπης δολοφονήθηκε και ζητά άρση των τραπεζικών απορρήτων.

Ένα ακόμη στοιχείο είναι, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, το γεγονός ότι ο 50χρονος κρεοπώλης όταν προσήχθη στο ΑΤ και κρατήθηκε προσωρινά, στο κελί με άλλους 3 συγκρατούμενούς του, ρωτούσε να μάθει «τι γίνεται στον Κορυδαλλό» και τις συνθήκες που επικρατούν στη φυλακή.

Συνεχίζονται οι έρευνες

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, εκτός από την 6η ΕΜΑΚ, η οποία συνεχίζει την αναζήτηση, στις έρευνες χρησιμοποιείται drone της Πυροσβεστικής αλλά και κλιμάκιο της ΕΜΟΔΕ Πάτρας. Μάλιστα, οι έρευνες εκτείνονται σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου στην κοίτη του χειμάρρου.

Ιδιαίτερα δύσκολη κάνουν την κατάσταση τα χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης περιοχής καθώς εκτός από τη μεγάλη ποσότητα λάσπης, υπάρχουν πολλές καλαμιές με αποτέλεσμα να αποτελούν εμπόδια στις αναζητήσεις.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίεςη Πυροσβεστική ενημερώθηκε από τους ντόπιους οδηγούς οι οποίοι είχαν ακινητοποιηθεί στο σημείο και παρά τις παραινέσεις τους στον 50χρονο να μην προσπαθήσει να περάσει την γέφυρα καθώς ο χείμαρρος είχε “φουσκώσει”, εκείνος επιχείρησε να διέλθει. Αποτέλεσμα ήταν το όχημα να εγκλωβιστεί στο σημείο και στη συνέχεια να παρασυρθεί.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Η σύσκεψη πραγματοποιείται λόγω των πολλών και ταυτόχρονων εστιών που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ώρες και των θυελλωδών ανέμων
Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους
Δράση μαθητών και μαθητριών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Θεσσαλονίκης με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων της τέχνης και του σχολείου τους
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους