Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αττική: Συλλήψεις τριών ανηλίκων σε Βόρεια και Νότια προάστια

astynomia-nyxta-peripolika

Eντοπίστηκε και συνελήφθη 15χρονος βραδινές ώρες της Παρασκευής, ο οποίος από κοινού με άλλα άτομα επιτέθηκε σε έναν 15χρονο

Από τους αστυνομικούς της επιχειρησιακής δράσης για την αντιμετώπιση της ανήλικης παραβατικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, εντοπίστηκε και συνελήφθη ένας 15χρονος βραδινές ώρες της Παρασκευής, ο οποίος από κοινού με άλλα άτομα επιτέθηκε σε έναν 15χρονο.

Ο 15χρονος βρισκόταν με φίλους του στην πλατεία Αγίας Παρασκευής, όταν τον προσέγγισε η ομάδα των νεαρών με απειλητικές διαθέσεις.

Ο 15χρονος απομακρύνθηκε από το σημείο, με την ομάδα ατόμων να τον καταδιώκουν και αφού έπεσε στο έδαφος, ο κατηγορούμενος του επιτέθηκε με γροθιές και λακτίσματα, απευθυνόμενος στο θύμα με υβριστικές εκφράσεις.

Αστυνομικοί αναζήτησαν το δράστη και αφού τον ακινητοποίησαν, τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής, όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για εξύβριση και σωματική βλάβη.

Στην άλλη περίπτωση στα Νότια Προάστια, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνελήφθησαν, βραδινές ώρες της Παρασκευής, δύο 17χρονοι που επέβαιναν σε αυτοκίνητο που κινούνταν στην περιοχή της Βουλιαγμένης.

Αστυνομικοί που περιπολούσαν στα Νότια Προάστια, έκριναν ύποπτη την κυκλοφορία του ανωτέρω οχήματος και τους κάλεσαν σε έλεγχο.

Κατά τη διενέργεια λεπτομερούς ελέγχου στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, κατελήφθησαν να κατέχουν αναδιπλούμενο σουγιά και 7 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες που περιείχαν 12,5 γραμμ. κάνναβη, επιμελώς κρυμμένες σε λούτρινη κούκλα και στο πορτμπαγκάζ.

Ακολούθως, οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Βάρης, Βούλας και Βουλιαγμένης και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και περί εξαρτησιογόνων ουσιών, ενώ κατασχέθηκαν τα ευρήματα και το αυτοκίνητο.

Επιπλέον, συνελήφθησαν και οι γονείς των δραστών για την παραμέληση της εποπτείας τους.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΛΓΑ: Αποζημιώσεις 38 εκατ. ευρώ για το 2023
Για ζημίες τις οποίες υπέστησαν παραγωγοί στις καλλιέργειες φυτικής παραγωγής και εκτροφής ζωικού κεφαλαίου
ΕΛΓΑ: Αποζημιώσεις 38 εκατ. ευρώ για το 2023
Έκρηξη στον Πειραιά: Συλληφθείς ψεκάζει τη μηχανή του για να εξαφανίσει το DNA (VIDEO)
Πρόκειται για τον έναν από τους δύο συλληφθέντες - Μετά την έκρηξη έκρυψαν τη μοτοσικλέτα αλλά οι αστυνομικοί την εντόπισαν
Έκρηξη στον Πειραιά: Συλληφθείς ψεκάζει τη μηχανή του για να εξαφανίσει το DNA (VIDEO)