Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Δίκη Πισπιρίγκου: «Για ποια παιδιά μιλάς, για αυτά που δολοφόνησες;»

Έντονο φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε μεταξύ της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη έξω από τη δικαστική αίθουσα

Παρατείνεται για ακόμη έξι μήνες η προσωρινή κράτηση της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα καθώς σύμφωνα με την εισαγγελική κρίση που υιοθέτησε ομόφωνα το δικαστήριο, «προκύπτουν σοβαρές ενδείξεις ενοχής σε βάρος της». 

Πρώτος μάρτυρας στο δικαστήριο σήμερα (5/3) ο πατέρας των τριών νεκρών κοριτσιών ο οποίος με δάκρυα στα μάτια μίλησε για τις οδυνηρές, τις πολύ επώδυνες στιγμές που έζησε όταν έχασε τα δύο μικρότερα παιδιά του.

Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Άννα Βλαχοπαναγιώτη, τον ακούσαμε για πρώτη φορά στο δικαστήριο να μιλάει για τρεις δολοφονίες των παιδιών του, δείχνοντας πεπεισμένος ότι η πρώην σύζυγός του είναι αυτή που τα έχει σκοτώσει.

Δείτε το βίντεο:

Είπε χαρακτηριστικά ότι δεν μπορώ να πιστέψω τι έζησα με αυτή τη γυναίκα, όλα τότε έδειχναν διαφορετικά σε σχέση με το πώς εξελίσσονται σήμερα.

Ο ίδιος επανέλαβε για ακόμη μία φορά ότι η πρώην σύζυγός του και κατηγορουμένη παιδοκτόνος ήταν εμμονική μαζί του, είχε παθολογική ζήλια και ότι έκανε τα αδύνατα δυνατά για να μη χωρίσουν κάθε φορά που ο ίδιος ζητούσε κάτι τέτοιο.

Νωρίτερα, το δικαστήριο με την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας ομόφωνα αποφάσισε την παράταση της προσωρινής κράτησης της 35χρονης κατηγορούμενης για ακόμη έξι μήνες, μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου του 2024.

Πηγή: ertnews

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Έρχεται μετά το Πάσχα ο θεσμός του «Επόπτη Γειτονιάς»
Θα είναι τα «μάτια» του δήμου Θεσσαλονίκης για θέματα καθαριότητας και γενικότερα αστικού χώρου – Θα τεθεί επί της ουσίας σε ισχύ και ο νέος...
Θεσσαλονίκη: Έρχεται μετά το Πάσχα ο θεσμός του «Επόπτη Γειτονιάς»