Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Βέροια: Πεζοπορία και ποδηλατάδα αύριο στον ροζ κάμπο με τις ανθισμένες ροδακινιές

Άλλαξε ο χώρος εκκίνησης, ενώ σε περίπτωση κακοκαιρίας οι δράσεις θα αναβληθούν

Την αλλαγή του σημείου συνάντησης και εκκίνησης της αυριανής πεζοπορίας και της ποδηλατάδας στις ανθισμένες ροδακινιές στον κάμπο της Βέροιας, ανακοίνωσε ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας. Σημειώνεται επίσης ότι οι δράσεις θα αναβληθούν σε περίπτωση κακοκαιρίας.
Όπως αναφέρει στην σχετική ανακοίνωση:

Την Κυριακή 17 Μαρτίου 2024, λόγω της αυξημένης κίνησης στην πόλη μας εξαιτίας του 3ημέρου, για λόγους ασφάλειας και καλύτερης εξυπηρέτησης σας, αλλάζουμε το σημείο συνάντησης, από το Πάρκο της Ελιάς σε ένα σημείο όπου θα μπορείτε να παρκάρετε άνετα.
Συναντιόμαστε λίγο πριν τα ανθισμένα χωράφια, προς τον κάμπο, στο σημείο ΚΤΗΜΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΑΡΑΝΤΟΒΡΥΣΕΣ, https://maps.app.goo.gl/eveX6PoEaW93zV516?g_st=ic στις 09:00.
Εκεί θα σας περιμένουμε και θα χρειαστεί να κάνετε όλοι μια υπεύθυνη δήλωση, θα την έχουμε έτοιμη να τη συμπληρώσετε, όπου θα δηλώνετε ότι ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΗΝ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ & ΣΤΗΝ ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑ.
Για τους φίλους μας που έρχονται εκτός Βεροίας οι οδηγίες για να βρείτε το σημείο συνάντησης είναι πολύ απλές.
Αφήνετε την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ και στρίβετε δεξιά για Βέροια. Συνεχίζετε από τον Περιφερειακό Δρόμο Βέροιας - Νάουσας.
Στο δεξί σας χέρι βρίσκετε μια ταμπέλα που γράφει ΚΥΔΟΝΟΧΩΡΙ - ΣΑΡΑΝΤΟΒΡΥΣΕΣ και στρίβετε. Ακολουθείτε το δρόμο όλο ευθεία, θα βρεθείτε σε μια διασταύρωση και θα συνεχίσετε ευθεία. Εκεί θα μας συναντήσετε και θα παρκάρετε τα αυτοκίνητά σας.
Οι δράσεις θα αναβληθούν σε περίπτωση κακοκαιρίας γιατί δυστυχώς ο καιρός μας δίνει 50% βροχή! Ας ελπίσουμε πως θα αλλάξει! Εμείς είμαστε έτοιμοι και σας περιμένουμε με ΡΟΖ χαρά.

Ένας πρωτότυπος διαγωνισμός φωτογραφίας

Εξάλλου, την Καθαρά Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί ημερήσιος φωτογραφικός διαγωνισμός με θέμα ανθισμένες ροδακινιές και αερόστατα.

Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου ώρες 06:15 - 12:00 - 14:00

Αναλυτικοί όροι του διαγωνισμού https://www.veriapeach.gr/hot-air-balloons

΄Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές:

Μετά από έξι επιτυχημένες χρονιές διοργάνωσης του Φωτογραφικού Διαγωνισμού με θέμα τις Ανθισμένες Ροδακινιές, οι οποίοι μας χάρισαν απίθανες λήψεις και έκαναν το γύρο του κόσμου, ήρθε η ώρα για τον ΤΟΒ να χαρίσει σε όλους εσάς που τόσα χρόνια μας στηρίζετε με τις φωτογραφίες σας, μια νέα ξεχωριστή φωτογραφική δράση!

Διοργανώνουμε έναν ιδιαίτερο ημερήσιο Φωτογραφικό Διαγωνισμό, που παρόμοιό του δεν έχουμε ξαναζήσει στη χώρα!

Δημιουργούμε ένα παραμυθένιο σκηνικό φωτογράφισης για επαγγελματίες και ερασιτέχνες λάτρεις της φωτογραφίας.

Δύο εντυπωσιακά αερόστατα αναδύονται με την Ανατολή του Ήλιου από τον ροζ ανθισμένο κάμπο της Βέροιας. Από την ανατολή του ηλίου και για δύο περίπου ώρες τα αερόστατα πετούν πάνω από τον ανθισμένο κάμπο.

Στις 12 το μεσημέρι μια τεράστια ιπτάμενη κόκκινη καρδιά πετά πάνω από τα ροζ άνθη για να συναντήσει το φως του μεσημεριανού ήλιου!

Νωρίς το απόγευμα ένα αερόστατο ίπταται δέσμιο κοντά στην τεχνητή λίμνη του Αλιάκμονα, για να σας χαρίσει υπέροχες εικόνες!

Πάρτε τις φωτογραφικές σας μηχανές, βρείτε τη σωστή τοποθεσία στον κάμπο ή στα ψηλότερα σημεία της πόλης και διεκδικείστε υπέροχα δώρα!

Σε περίπτωση κακοκαιρίας η ημερομηνία μετατίθεται την Δευτέρα 25 Μαρτίου τις ίδιες ώρες.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο τραγικός θάνατος του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Εκτινάχθηκε και έπεσε σε φρεάτιο» (VIDEO)
Ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μούκανος περιέγραψε πώς συνέβη το ατύχημα που στοίχισε την ζωή στον γνωστό σκηνοθέτη
Ο τραγικός θάνατος του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Εκτινάχθηκε και έπεσε σε φρεάτιο» (VIDEO)