Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ολοκληρώθηκε η μαθητική παρέλαση στην Αθήνα για την 25η Μαρτίου (VIDEO)

Αύριο η στρατιωτική παρέλαση

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 12:00 η μαθητική παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου. Υπενθυμίζεται ότι αύριο Δευτέρα 25 Μαρτίου πραγματοποιείται η στρατιωτική παρέλαση.

Παρέλασαν 1.500 μαθητές από 230 σχολεία. Νωρίτερα, κατατέθηκαν στεφάνια από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

«Η σημερινή παρέλαση μας διδάσκει πολλά. Με πίστη και σθένος μπορούμε να πετύχουμε πολλά, να πετύχουμε θαύματα, ειδικά οταν αυτά συνοδεύονται από ομόνοια και ομοψυχία» δήλωσε ο υπουργός Παιδείας, Κυριάκος Πιερρακάκης μετά την παρέλαση. «Σήμερα, επίσης γιορτάζουμε την Κυριακή της Ορθοδοξίας, που εκφράζει τη ανάγκη συναλληλίας στη σχέση Κράτους και Εκκλησίας». 

parelasi_5_.jpg

 

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας δήλωσε: «Με περηφάνια παρακολουθήσαμε τους μαθητές μας σήμερα να παρελαύνουν. Τιμήσαμε τους αγώνες των ηρώων του 21. Ειναι σημαντικό να συνεχίσουμε την  προσπάθεια, το εμεις και όχι το εγώ.  

4203418.jpg

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Η σύσκεψη πραγματοποιείται λόγω των πολλών και ταυτόχρονων εστιών που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ώρες και των θυελλωδών ανέμων
Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους
Δράση μαθητών και μαθητριών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Θεσσαλονίκης με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων της τέχνης και του σχολείου τους
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους