Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

«Εξοικονομώ – Επιχειρώντας»: Παρατείνεται η υποβολή των αιτήσεων

Η νέα καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αιτήσεων ορίζεται η 15η Απριλίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται η υποβολή αιτήσεων για τα προγράμματα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας «Αλλάζω συσκευή για τις επιχειρήσεις» και «Βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης επιχειρήσεων του τριτογενούς τομέα», που υλοποιούνται στο πλαίσιο της Δράσης «Εξοικονομώ – Επιχειρώντας» του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0 με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.

Η νέα καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αιτήσεων και για τα δύο προγράμματα του «Εξοικονομώ – Επιχειρώντας» ορίζεται η 15η Απριλίου.

Υπενθυμίζεται πως οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Αλλάζω συσκευή για τις επιχειρήσεις» κατατίθενται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας https://exoikonomo-epixeiro2023.gov.gr και οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης επιχειρήσεων του τριτογενούς τομέα» υποβάλλονται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας https://exoikonomoepixeiro.energy-invest.gov.gr/.

Και στα δύο προγράμματα εφαρμόζεται η μέθοδος της άμεσης αξιολόγησης (First in-First out).

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βελόπουλος: Ο Μητσοτάκης παγίδευσε τον Ιερώνυμο και τον εργαλειοποιεί
«Απλώς είπα ότι όποιος ψήφισε τον γάμο ομοφυλοφίλων, καλό θα είναι το Άγιο Πάσχα –για να μην διχάσουμε τους Έλληνες– να μην πάνε στην εκκλησία για...
Βελόπουλος: Ο Μητσοτάκης παγίδευσε τον Ιερώνυμο και τον εργαλειοποιεί