Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Καρυστιανού: Απαντά στην εισαγγελέα Αρείου Πάγου – «Υπήρχαν μάρτυρες στη συνάντηση»

«Λυπάμαι που την ακούω να λέει αυτά τα πράγματα» αναφέρει η Μαρία Καρυστιανού

Συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα στην Μαρία Καρυστιανού, μητέρα θύματος στα Τέμπη, με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη.

Η Μαρία Καρυστιανού μιλώντας στο Open, απάντησε στα όσα είπε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γεωργίας Αδειλίνη στο φόρουμ των Δελφών, πως ποτέ δεν παρέπεμψε συγγενείς θυμάτων στα Τέμπη για παρηγοριά στην Εκκλησία.

Όπως αποκάλυψε η Μαρία Καρυστιανού στην συνάντηση με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου υπήρχαν και άλλοι μάρτυρες και ότι δεν ήταν μόνη της.

Επίσης τόνισε πως «όχι δεν τα έχουμε χάσει, η αντιληπτική μας ικανότητα είναι εξαιρετική και αντιλαμβανόμαστε περισσότερα από όσα νομίζει η κυρία Αδειλίνη. Λυπάμαι που την ακούω να λέει αυτά τα πράγματα. Θα ήθελα να τη δω να απαντά και στα τελευταία γεγονότα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, σχετικά με τη μονταζιέρα, τον ανακριτή και να μας απαντήσει για ποιο λόγο πρέπει εμείς να ψάχνουμε σήμερα για υπολείμματα των νεκρών μας αντί να έχει γίνει σωστά η έρευνα σε πρώτο χρόνο».

Γεωργία Αδειλίνη για τα Τέμπη: Δεν παρέπεμψα συγγενείς θυμάτων για παρηγοριά στην εκκλησία

Νωρίτερα η κ.Αδειλίνη από το Φόρουμ των Δελφών είχε διαψεύσει τα όσα υποστηρίζουν η κυρία Μαρία Καρυστιανού και οι υπόλοιποι συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών:

«Ο λόγος που μέχρι στιγμής δεν τοποθετήθηκα είναι από σεβασμό στα νεκρά παιδιά, στα θύματα που συγκλόνισε το Πανελλήνιο. Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι αντί να διαβεβαιώσω οιοσδήποτε συγγενή προσέφυγε σε μένα για να κάνουμε ό,τι πρέπει να κάνουμε, τον παρέπεμψα για παρηγοριά στην Εκκλησία. Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι συμπεριφέρθηκα με αυτόν τον κυνισμό που μου αποδίδεται.

Θα ήταν απάνθρωπο και για όσους με γνωρίζουν δεν μου ταιριάζει. Αψευδής μάρτυς είναι η παραγγελία στην Εισαγγελία Λάρισας που λέω ότι πρέπει να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα των συγγενών. Δεν είμαι απέναντι τους, αντίθετα είμαι μαζί τους», τόνισε χαρακτηριστικά.

Πηγή: newsit.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φλωρίδης: Η δίκη για το Μάτι έγινε με νομοθεσία που διαμορφώθηκε το 2019
«Οι διατάξεις βάσει των οποίων επιδόθηκαν ποινές ψηφίστηκαν έναν χρόνο μετά τη φωτιά στο Μάτι» είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης
Φλωρίδης: Η δίκη για το Μάτι έγινε με νομοθεσία που διαμορφώθηκε το 2019