Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στο Σουφλί Έβρου

Δεν απειλήθηκαν σπίτια

Οριοθετήθηκε λίγο πριν το μεσημέρι της Κυριακής (30/06)  η φωτιά που ξέσπασε γύρω στις δέκα το πρωί στην αγροτική περοιχή της Κορνοφωλιά του Δήμου Σουφλίου, στον Έβρο.

Η φωτιά που καίει αγροτοδασική έκταση σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η δασάρχης Σουφλίου, Γιάννα Διαγκάκη η φωτιά δεν είναι πλησίον του οικισμού της Κορνοφωλιάς, είναι έρπουσα και καίει σε γεωργικές εκτάσεις και ρεματιές.

Επίσης η δασάρχης δήλωσε ότι δεν εμπνέει ανησυχία και από την πρώτη στιγμή εκδήλωσής της υπήρξε άμεση ανταπόκριση των πυροσβεστικών δυνάμενων επίγειων και εναέριων.

Ειδικότερα στην περιοχή επιχειρούν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς 26 πυροσβέστες με εννέα οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 7ης ΕΜΟΔΕ, τρία πυροσβεστικά αεροσκάφη και ένα πυροσβεστικό ελικόπτερο.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το απλό τεστ που «δείχνει» τον αυτισμό: Με ακρίβεια 85% - Από μία μικρή κίνηση
Μια απλή και καθημερινή κίνηση θα μπορούσε να αποκαλύψει εγκαίρως τα παιδιά αλλά και τους ενήλικες, που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού
Το απλό τεστ που «δείχνει» τον αυτισμό: Με ακρίβεια 85% - Από μία μικρή κίνηση