Aιματηρό επεισόδιο ανάμεσα σε δύο οικογένειες Ρομά σημειώθηκε χθες τα μεσάνυχτα στη Λάρισα. Όλα έγιναν όταν ένας άνδρας Ρομά μπούκαρε σε σπίτι στη συνοικία της Νέας Σμύρνης κρατώντας όπλο με σκοπό να πυροβολήσει στον αέρα, καθώς κατά πληροφορίες είχε διαφορές με οικογένεια άλλων Ρομά.
Αμέσως δημιουργήθηκε πανικός και τότε, σύμφωνα με το onlarissa.gr, ένα τρίτο άτομο που βρέθηκε στο σημείο και δεν άνηκε σε καμία από τις δύο οικογένειες που έxουν διαφορές, μπήκε στη μέση για να σταματήσει τον άνδρα που οπλοφορούσε και να εκτονώσει την κατάσταση.
Τότε όμως το όπλο εκπυρσοκρότησε και τον τραυμάτισε στο πόδι. Κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον τραυματία στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Διενεργείται έρευνα από την αστυνομία για το επεισόδιο.
- ΤΩΡΑ στη Θεσσαλονίκη: Σοβαρό τροχαίο στο Δερβένι – Πληροφορίες για νεκρό
- Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Οδηγός βρήκε 2 μωρά μόνα τους στο δρόμο – Το ένα μπουσουλούσε
- Θεσσαλονίκη: Άντρας φωτογράφιζε κρυφά 19χρονη μέσα σε λεωφορείο
- Θεσσαλονίκη: Καλύτερη εικόνα στη φωτιά στο Χορτιάτη – Επιχειρούν για πλήρη κατάσβεση
