Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Συνελήφθη αγρότισσα στη Λαμία - Προέτρεπε σε βία μέσω βίντεο στο Tik Tok

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

«Σαπίστε τους στο ξύλο, δικαστές, δημοσιογράφους, μπασκίνες, όποιον στηρίζει αυτό το σάπιο σύστημα», έλεγε σε βίντεο που έχει χιλιάδες προβολές

Στη σύλληψη μιας αγρότισσας από τη Λαμία προχώρησαν αυτεπάγγελτα το πρωί της Πέμπτης, αστυνομικοί, με τις κατηγορίες της διέγερσης σε διάπραξη εγκλημάτων και βιαιοπραγιών ή διχόνοιας, με αφορμή αναρτήσεις της στο TikTok.

Η συλληφθείσα σε πολλά από τα βίντεο της, που έχουν χιλιάδες προβολές στη δημοφιλή πλατφόρμα, παίρνει θέση για θέματα που αφορούν τον αγροτικό ξεσηκωμό και σε κάποια από αυτά καταφέρετε εναντίον αστυνομικών, δημοσιογράφων, πολιτικών ακόμη και σε βάρος δικαστών και εισαγγελέων, προτρέποντας να «τους τσακίσουν στο ξύλο», όπως αναφέρει το lamiareport.gr.

«Όπου βρίσκετε κυβερνητικό, σαπίστε τους στο ξύλο και τα τσογλάνια τους μπασκίνες σαπίστε τους στο ξύλο […] Μην φοβάστε τίποτα δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, μόνο όφελος θα έχουμε αν τους σαπίσουμε στο ξύλο […] Οι μόνοι που έχουν να χάσουν είναι τα κομματόσκυλα αυτοί. Σαπίστε τους στο ξύλο, δικαστές, δημοσιογράφους, μπασκίνες, όποιον στηρίζει αυτό το σάπιο σύστημα, τη σάπια Βουλή», αναφέρει σε ένα από τα βίντεο της που έχει ξεπεράσει τις 14.000 προβολές, ενώ και το τελευταίο βίντεο που πρόλαβε να αναρτήσει πριν συλληφθεί όπου κάνει λόγο για νέο Κιλελέρ, ξεπέρασε μέσα σε λίγες ώρες τις 26.000 προβολές.

Η αγρότισσα κατηγορείται με το αντίστοιχο άρθρο του Ποινικού Κώδικα και σήμερα το πρωί θα βρεθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, που θα κρίνει αν πράγματι έχουν τελεστεί τα συγκεκριμένα αδικήματα και θα αποφασίσει για την περαιτέρω ποινική της μεταχείριση.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ιστορική μέρα στον Στρατό: Παρουσιάστηκαν οι πρώτες γυναίκες για να υπηρετήσουν
Παρουσιάστηκαν συνολικά 72 γυναίκες - Η ορκωμοσία των εθελοντριών γυναικών θα γίνει την Παρασκευή 26 Ιουνίου
Ιστορική μέρα στον Στρατό: Παρουσιάστηκαν οι πρώτες γυναίκες για να υπηρετήσουν
Δολοφονία στα Τρίκαλα: Έστησε καρτέρι στον αδερφό του και τον σκότωσε
Σύμφωνα με πληροφορίες το επεισόδιο φέρεται να εκτυλίχθηκε στην πιλοτή οικοδομής όπου διέμεναν δύο αδέλφια, ηλικίας άνω των 80 ετών
Δολοφονία στα Τρίκαλα: Έστησε καρτέρι στον αδερφό του και τον σκότωσε