Συναγερμός σήμανε για φωτιά που ξέσπασε σήμερα το πρωί σε ξενοδοχείο που βρίσκεται κοντά την πλατεία Ομόνοιας. Το περιστατικό τέθηκε υπό έλεγχο μερικά λεπτά αργότερα, ωστόσο οι δυνάμεις συνεχίζουν να επιχειρούν στο σημείο.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η πυρκαγιά ξέσπασε σε αποθηκευτικό χώρο του κτιρίου, ενώ έγιναν και προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό ενοίκων από τα μπαλκόνια του ξενοδοχείου που βρίσκεται επί της οδού Ρόδου.
Σύμφωνα με μαρτυρία ενοίκου, η φωτιά ξέσπασε από ηλεκτρικό πατίνι το οποίο φόρτιζε στο ξενοδοχείο που βρίσκεται στην οδό Ρόδου, στην είσοδο, στη συνέχεια όπως είπε η φωτιά επεκτάθηκε στη σκάλα, αλλά δεν έφτασε μέχρι τα δωμάτια.
Για την κατάσβεση κινητοποιήθηκαν 25 πυροσβέστες με 7 οχήματα καθώς και ειδικό βραχιονοφόρο και κλιμακοφόρο όχημα.
- Θεσσαλονίκη: Μεθυσμένος οδηγός ΙΧ έτρεχε με 149 χλμ/ώρα στον Περιφερειακό
- Θεσσαλονίκη: Τρόμος σε πολυκατοικία στην Τούμπα – Χτύπησε και λήστεψε κάτοικο
- Θεσσαλονίκη: Σφοδρό τροχαίο με μετωπική δύο ΙΧ – Νεκρός 42χρονος, μάχη δίνει 41χρονος
- Αυτά προβλέπει η νέα ρύθμιση για τον «Νόμο Κατσέλη»
- Δασκάλα απομακρύνεται από την εκπαίδευση μετά από 18 χρόνια - «Είχα ψυχοσωματικά»
