Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Είχαν διαρρήξει 47 αυτοκίνητα με λεία πάνω από €7.500!

Πέντε νεαροί πίσω από τις διαρρήξεις - Ερευνάται αν εμπλέκονται και σε άλλες περιπτώσεις

Ο φόβος και ο τρόμος των ιδιοκτητών αυτοκινήτων στις Σέρρες είχαν γίνει πέντε νεαροί, οι οποίοι από τα τέλη της προηγούμενης χρονιάς είχαν διαρρήξει τουλάχιστον 47 αυτοκίνητα με λεία που ξεπερνά συνολικά τις 7.500 ευρώ!

Την υπόθεση εξιχνίασαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 5 ατόμων, ηλικίας από 17 έως 23 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, τα παραπάνω άτομα δρώντας από τα τέλη του προηγούμενου έτους και αλλάζοντας κάθε φορά σύνθεση, διέπρατταν συστηματικά διαρρήξεις σε σταθμευμένα οχήματα, εφαρμόζοντας συγκεκριμένη μεθοδολογία (θραύση παραθύρων με κατσαβίδι).

Μέχρι στιγμής έχει εξακριβωθεί ότι έχουν διαρρήξει συνολικά 47 αυτοκίνητα, αφαιρώντας συνολικά χρηματικό ποσό που ξεπερνά τις 2.500 ευρώ και διάφορα κοσμήματα και αντικείμενα, η αξία των οποίων υπερβαίνει τις 5.000 ευρώ, σύμφωνα με εκτίμηση των παθόντων.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται προκειμένου να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φονικός καύσωνας στην Ταϊλάνδη: 52 βαθμοί στην Μπανγκόκ - Τουλάχιστον 30 νεκροί
Ο Απρίλιος θεωρείται ο πιο ζεστός και ξηρός μήνας στην Ταϊλάνδη, αλλά φέτος ο καύσωνας επιδεινώθηκε από το Ελ Νίνιο
Φονικός καύσωνας στην Ταϊλάνδη: 52 βαθμοί στην Μπανγκόκ - Τουλάχιστον 30 νεκροί