Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θρίλερ με τη Μάρθα Καραγιάννη και την τελευταία της επιθυμία για αποτέφρωση

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ποιο είναι το εμπόδιο για την αποτέφρωσή της

Η Μάρθα Καραγιάννη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών το μεσημέρι της Κυριακής, βυθίζοντας στη θλίψη ολόκληρο τον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο.

Η κηδεία της ηθοποιού έχει προγραμματιστεί να γίνει την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Ωστόσο, ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, που ήταν καλός φίλος της Μάρθας Καραγιάννη, έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και είπε πως επιθυμία της ηθοποιού ήταν να αποτεφρωθεί η σορός της.

«Έχω ένα χαρτί που είχε γράψει η Μάρθα και ζητάει να μην ταφεί αλλά να καεί. Ζητάει αποτέφρωση. Είχαμε πάει σε δικηγόρο και μας είχε πει ότι ισχύει. Πήγαμε το χαρτί για την αποτέφρωση στο ληξιαρχείο και μας είπαν ότι βάσει νόμου δεν ισχύει το χαρτί εάν δεν υπογραφεί από συγγενή α' βαθμού. Η Μάρθα δεν έχει κανέναν συγγενή, μόνο την Ντόρα έχει ως κοντινό της πρόσωπο» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Σούρας.

Τον λόγο στη συνέχεια πήρε η Ντόρα Δούμα, η οποία ξέσπασε on air και είπε: «Το είχε μοιραστεί πως θέλει να αποτεφρωθεί. Πρέπει να σεβαστούν την επιθυμία της! Δεν μπορώ να μην πραγματοποιήσω την τελευταία επιθυμία της Μάρθας. Δεν γίνεται να μην την κάνω!».

Στην εκπομπή παρενέβη λίγο αργότερο ο πρόεδρος του αποτεφρωτηρίου Ριτσώνας, Αντώνης Αλακιώτης, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι χρειάζεται άδεια από την ανιψιά της Μάρθας Καραγιάννη και όχι από τη φίλη της Ντόρα Δούμα. Ο πρόεδρος του αποτεφρωτηρίου πρόσθεσε ότι, εφόσον υπογράψει η ανιψιά της Μάρθας Καραγιάννη, τότε θα προχωρήσει η διαδικασία αποτέφρωσης, όπως επιθυμούσε η ηθοποιός.

Πηγή: iefimerida

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι 2 κατηγορίες ατόμων που πνίγονται πιο συχνά στις παραλίες - Τι ισχύει για Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική
Στην σημασία της πρόληψης και της σωστής ενημέρωσης στάθηκε μέλος της Ένωση Σχολών Ναυαγοσωστικής Ελλάδος, τονίζοντας πως οι παραλίες Χαλκιδικής και...
Οι 2 κατηγορίες ατόμων που πνίγονται πιο συχνά στις παραλίες - Τι ισχύει για Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική
Θεσσαλονίκη: Μεγάλη επιτυχία στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος – Η σύνθετη επέμβαση
Εξαιρετικά απαιτητική επέμβαση διενεργήθηκε με επιτυχία σε ασθενή με σύνθετη παθολογία παγκρέατος
Θεσσαλονίκη: Μεγάλη επιτυχία στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος – Η σύνθετη επέμβαση
Το μήνυμα του Μέσι μετά τον τελικό: «Ο πόνος είναι τεράστιος, κρατάω όλα όσα πετύχαμε»
«Θα θυμάμαι πάντα τη στήριξη μιας ολόκληρης χώρας, η οποία μας έφερε ξανά ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες του κόσμου» δήλωσε ο Αργεντινός σταρ
Το μήνυμα του Μέσι μετά τον τελικό: «Ο πόνος είναι τεράστιος, κρατάω όλα όσα πετύχαμε»