Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Άνοιξε η εφαρμογή για τις τροποποιητικές δηλώσεις Ε9

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Για τη διόρθωση λαθών που τυχόν υπήρχαν στοιχεία ακινήτων τους και επηρέασαν και το ύψος του ΕΝΦΙΑ του 2016 ...

Ανοιξε η εφαρμογή για την υποβολή από τους φορολογούμενους των τροποποιητικών δηλώσεων Ε9 για τη διόρθωση λαθών που τυχόν υπήρχαν στοιχεία ακινήτων τους και επηρέασαν και το ύψος του ΕΝΦΙΑ του 2016.

Σημειώνεται ότι αρκετοί φορολογούμενοι θα πρέπει να διορθώσουν λάθη και παραλείψεις που υπήρχαν σε παλαιότερες δηλώσεις Ε9 που είχαν υποβάλει με βάση τα οποία υπολογίστηκε και ο ΕΝΦΙΑ του 2016.

Τυχόν μείωση του ποσού του ΕΝΦΙΑ που θα προκύψει από τις διορθώσεις θα συμψηφισθεί κατά τις επόμενες δόσεις καταβολής του φόρου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Έργα σε 4 δρόμους – Όλα τα σημεία με κλειστές λωρίδες και ρυθμίσεις
Εργασίες πραγματοποιούνται και σήμερα από συνεργεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου
Θεσσαλονίκη: Έργα σε 4 δρόμους – Όλα τα σημεία με κλειστές λωρίδες και ρυθμίσεις