Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πρώτη «νίκη» του Ιβάν Σαββίδη για τη Σουρωτή

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Η First Athens Corporate Finance μεταβίβασε τις μετοχές της στον Σαββίδη ...

Ο επενδυτικός όμιλος First Athens Corporate Finance ανακοίνωσε σήμερα ότι αποσύρει το επενδυτικό ενδιαφέρον του για την εταιρία «ΣΟΥΡΩΤΗ» και μεταβιβάζει το σύνολο των μετοχών, που ήδη κατέχει στην εταιρία, στον όμιλο του Ιβάν Σαββίδη.

Ειδικότερα η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η αναζήτηση κατάλληλου στρατηγικού επενδυτή που θα διασφαλίσει την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας «ΣΟΥΡΩΤΗ», επιδεικνύοντας σεβασμό στους εργαζόμενους και την τοπική κοινωνία, αποτέλεσε πρωταρχικό στόχο της First Athens Corporate Finance.

Ο επενδυτικός μας οίκος, έπειτα από εκτενή ανάλυση του συνόλου των δεδομένων που διαμορφώνονται το τελευταίο χρονικό διάστημα, αποσύρει το ενδιαφέρον του για την απόκτηση επιπλέον μετοχών της εταιρείας «ΣΟΥΡΩΤΗ» και αποφάσισε να μεταβιβάσει το σύνολο των μετοχών, που ήδη κατέχει στην εταιρεία, στον επιχειρηματικό όμιλο του Ιβάν Σαββίδη, αξιολογώντας θετικά το επενδυτικό του πλάνο για την εταιρεία «ΣΟΥΡΩΤΗ» όσο και για την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής της Θέρμης.

Σημειώνεται ότι επίσημη πρόταση για την αγορά των μετοχών της Σουρωτή έχει καταθέσει και η Coca - Cola HBC.  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΚΜ: «Όχι» αμμοληψίες μόνο από ένα σημείο για το έργο του 6ου προβλήτα στον ΟΛΘ
Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία έθεσε σήμερα συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις για τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων
ΠΚΜ: «Όχι» αμμοληψίες μόνο από ένα σημείο για το έργο του 6ου προβλήτα στον ΟΛΘ
Βρετανία: Νέος πρωθυπουργός ο Άντι Μπέρναμ: «Οι πολίτες έχουν μπουχτίσει»
«Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι», είπε και προανήγγειλε παρεμβάσεις για το κόστος ζωής – «Πήραμε λάθος δρόμους τη δεκαετία του 1980»
Βρετανία: Νέος πρωθυπουργός ο Άντι Μπέρναμ: «Οι πολίτες έχουν μπουχτίσει»
Νέο Κοινωνικό Οδοντιατρείο στη Θεσσαλονίκη – Δωρεάν υπηρεσίες σε ευάλωτες ομάδες
Από τους Γιατρούς του Κόσμου σε συνεργασία με το δήμο Θεσσαλονίκης και στήριξη από την Ελληνική Πρωτοβουλία Αυστραλίας
Νέο Κοινωνικό Οδοντιατρείο στη Θεσσαλονίκη – Δωρεάν υπηρεσίες σε ευάλωτες ομάδες