Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Έκτακτο:

Οικονομία

Σε ετοιμότητα όλες οι μονάδες και οι σταθμοί της ΔΕΗ λόγω καύσωνα

Σε ετοιμότητα όλες οι μονάδες και οι σταθμοί της ΔΕΗ λόγω καύσωνα
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Καθησυχαστικός ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ - Τι είπε σγτην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής
Εξοπλισμένη είναι απέναντι στον καύσωνα η ΔΕΗ, καθώς όλοι οι σταθμοί φυσικού αερίου της επιχείρησης θα λειτουργούν κανονικά, αλλά και οι λιγνιτικές μονάδες της βρίσκονται σε ετοιμότητα, όπως από σήμερα λειτουργούν και οι σταθμοί του Αμύνταιου.

Αυτό διαβεβαίωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, Εμμ. Παναγιωτάκης, στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, απαντώντας στο ερώτημα αν η επιχείρηση είναι σε θέση να αντιμετωπίσει χωρίς προβλήματα τις ιδιαίτερες συνθήκες και απαιτήσεις σε ηλεκτρική ενέργεια που δημιουργούν οι υψηλές θερμοκρασίες.

«Επειδή, υπάρχει ακόμη η αίσθηση στους πολίτες, αλλά και σε εκπροσώπους του Κοινοβουλίου ακόμη, όταν βλέπουν ζόρια να λένε ?τί θα κάνει η ΔΕΗ;?, λέω ότι δεν είμαστε πια μόνον εμείς παραγωγοί. Εμείς παράγουμε το 55% - 60% της ηλεκτρικής ενέργειας. Είναι και άλλοι» ξεκαθάρισε ο κ. Παναγιωτάκης.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Οικονομία

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στην Κορώνη Μεσσηνίας

Ξέσπασε πυρκαγιά και στο Κρυονέρι Αττικής