Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Pepco: Ρούχα και είδη σπιτιού με 30 ευρώ – Ανοίγουν 2 καταστήματα Θεσσαλονίκη

Δύο καταστήματα μέχρι του τέλους του έτους θα ανοίξουν και Θεσσαλονίκη

Με δέκα καταστήματα κάνει ντεμπούτο η πολωνική αλυσίδα Pepco στην ελληνική αγορά, με το πρώτο, συνολικής επιφάνειας 500 τ.μ., να έχει ξεκινήσει την λειτουργία του στο Piraeus Retail Park της Trade Estates ΑΕΕΑΠ, εταιρεία του ομίλου Fourlis.

Τα εγκαίνια του δεύτερου καταστήματος της αλυσίδας χαμηλού κόστους που αναπτύσσεται με εντατικούς ρυθμούς, θα γίνουν την Τρίτη, 11 Οκτωβρίου, στην Πέτρου Ράλλη. Θα ακολουθήσουν ένα ακόμη κατάστημα στην Αττική, ένα στη Λάρισα και δύο στη Θεσσαλονίκη, με την Ελλάδα να γίνεται η 17η ευρωπαϊκή αγορά στην οποία δραστηριοποιείται η  Pepco και η 19η περιοχή για τη μητρική εταιρεία, τον όμιλο PEPCO. Μέχρι τέλος του έτους η Pepco θα διαθέτει στην ελληνικά αγορά 10 καταστήματα με το δίκτυο να διευρύνεται συνεχώς καθώς η εταιρεία βρίσκεται στην τελική φάση για να υπογράψει μισθωτήρια για νέα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Η Pepco προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων που ανήκουν σε περίπου 500 κατηγορίες. Τα ρούχα και τα υποδήματα αποτελούν περίπου το 60% του διαθέσιμου εμπορεύματος της αλυσίδας, ενώ το υπόλοιπο ποσοστό καλύπτουν είδη για τον εξοπλισμό και τη διακόσμηση του σπιτιού και άλλα προϊόντα, όπως παιχνίδια. Πέρα από τα προϊόντα που πωλούνται ως μέρος του σταθερού εμπορεύματος, η αλυσίδα προσφέρει επίσης ειδικές περιορισμένες συλλογές, προϊόντα με ειδική άδεια χρήσης, π.χ. Disney, Warner Bros, Universal και εποχιακές προσφορές, όπως για παράδειγμα, σχολικά ή χριστουγεννιάτικα είδη.

Πού θα ανοίξουν τα καταστήματα στη Θεσσαλονίκη

«Τα καταστήματα της Pepco είναι παρόντα σε εμπορικά κέντρα, πάρκα λιανικής και κοντά σε λεωφόρους με πρόσβαση σε πυκνοκατοικημένες περιοχές» ανάφερε η κα Anca Radu, διευθύντρια Λιανικής Πώλησης της Pepco για τη Νότια Ευρώπη, κατά τη διάρκεια ενημερωτικής συνάντησης με εκπροσώπους του Τύπου.

Επίσης εντός του Νοεμβρίου θα προστεθούν στο δυναμικό της Pepco, η οποία αριθμεί συνολικά 2.918 σημεία πώλησης στην Ευρώπη, ένα κατάστημα στο εκπτωτικό και ψυχαγωγικό κέντρο Fashion City Outlet στη Λάρισα.

Επιπλέον, δύο καταστήματα θα κάνουν εγκαίνια στη Θεσσαλονίκη. Το πρώτο στη Σταυρούπολη, δίπλα στο μεγάλο κατάστημα Public – Media Markt και το δεύτερο στην περιοχή της Πυλαίας.

Προϊόντα στα 30 ευρώ

Με τον ακριβότερο κωδικό στα καταστήματα Pepco να μην ξεπερνά τα 30 ευρώ, η αλυσίδα προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων που ανήκουν σε περίπου 500 κατηγορίες. Στις χώρες της ανατολικής Ευρώπης και των Βαλκανίων η αξία του μέσου καλαθιού ανέρχεται στα 10 ευρώ.

Το προφίλ των πελατών της Pepco

  • Στις περισσότερες αγορές όπου η αλυσίδα Pepco έχει παρουσία τη «γνωρίζουν» το 9096% των γυναικών.
  • Το πελατειακό κοινό των καταστημάτων Pepco είναι κυρίως γυναίκες περίπου 39 ετών, με ένα ή δύο παιδιά.
  • Εννέα στους δέκα πελάτες της αλυσίδας (ποσοστό 92%) χρησιμοποιούν το διαδίκτυο και πάνω από τους μισούς, ήτοι το 55%, έχει παιδιά ηλικίας 14 ετών και κάτω.
  • Το εισόδημα των πελατών της Pepco ανέρχεται κατ’ άτομο στα 476 ευρώ και ανά νοικοκυριό τα 1.195 ευρώ.
  • Το 66% προγραμματίζει την επίσκεψή του στην Pepco και επισκέπτεται καταστήματα 3,5 φορές το μήνα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι αφανείς ήρωες των δρόμων στη Θεσσαλονίκη
«Μόνο ωφέλιμο να είναι περισσότεροι αυτοί που κάνουν κοινωνική εργασία στο δρόμο», ανέφερε κοινωνικός λειτουργός με αφορμή ημερίδα για το streetwork
Οι αφανείς ήρωες των δρόμων στη Θεσσαλονίκη