Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Οικονομία

Η AMSTEL γιόρτασε την «Ημέρα Θερισμού Ελληνικής Γης» στη Ν. Μεσημβρία

Η AMSTEL γιόρτασε την «Ημέρα Θερισμού Ελληνικής Γης» στη Ν. Μεσημβρία
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">

Την «Ημέρα Θερισμού Ελληνικής Γης», μια γιορτή που θεσμοθέτησε για να τιμήσει τους Έλληνες παραγωγούς που της προσφέρουν εδώ και 7 χρόνια το κριθάρι τους γιόρτασε για δεύτερη συνεχή χρονιά η AMSTEL, η οποία παράγεται από το κριθάρι της ελληνικής γης.

Η γιορτή πραγματοποιήθηκε στην Κεντρική Πλατεία Ν. Μεσημβρίας, όπου συμμετείχαν παραγωγοί, συνεργάτες και φίλοι της AMSTEL από την τοπική κοινωνία.

“Καθημερινά περισσότεροι από 3.000 Έλληνες παραγωγοί κριθαριού και 1.000 εργαζόμενοι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να απολαμβάνουν όλοι οι Έλληνες την αγαπημένη τους μπίρα”, τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Εταιρικών Σχέσεων της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, κ. Μηνάς Μαυρικάκης ανέφερε σχετικά: «Πριν από ένα χρόνο δώσαμε μία υπόσχεση και την τηρήσαμε. Η Ημέρα Θερισμού Ελληνικής Γης έχει γίνει θεσμός και σήμερα είμαστε εδώ στη Ν. Μεσημβρία, μαζί με παραγωγούς, συνεργάτες και φίλους μας για να γιορτάσουμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και όλοι μαζί να πούμε: Πάμε για μια μπίρα;»

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Οικονομία

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Η ελληνική μυθολογία μέσα από τη ματιά της Martha Graham

Συνεχίζεται η προπώληση για το Rockwave Festival