Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Οικονομία

ΟΠΕΚΑ: Αύριο η δεύτερη πληρωμή των δικαιούχων Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας

ΟΠΕΚΑ: Αύριο η δεύτερη πληρωμή των δικαιούχων Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Πόσα χρήματα θα πάρουν οι τρίτεκνες και πόσα οι πολύτεκνες οικογένειες

Αύριο, Παρασκευή 7 Αυγούστου, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη καταβολή του χρηματικού βοηθήματος του ΛΑΕ-ΟΠΕΚΑ προς τους δικαιούχους, σύμφωνα με όσα γνωστοποίησε ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ).

Το ύψος του χρηματικού βοηθήματος που θα καταβληθεί

Το συνολικό ποσό που θα καταβληθεί ανέρχεται σε 76.300 ευρώ και αφορά 79 τρίτεκνες και 21 πολύτεκνες μητέρες ή σε τρίτεκνους και πολύτεκνους μονογονείς πατέρες του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας.

Το ύψος του χρηματικού βοηθήματος ανέρχεται σε 700 ευρώ για κάθε τρίτεκνο δικαιούχο και σε 1.000 ευρώ για κάθε πολύτεκνο δικαιούχο και θα πιστωθεί στους τραπεζικούς λογαριασμούς (IBAN) που δηλώθηκαν κατά την υποβολή της αίτησης.

1,690 εκατ. ευρώ από την αρχή της χρονιάς μέχρι σήμερα

Για το έτος 2026 και μέχρι σήμερα, έχει καταβληθεί το συνολικό ποσό των 1.690.900 ευρώ σε 1.737 τρίτεκνες και σε 475 πολύτεκνες μητέρες ή σε τρίτεκνους και πολύτεκνους μονογονείς πατέρες, επιβεβαιώνοντας τη σταθερή στήριξη του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας προς τις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Οικονομία

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Χαλκιδική: Άρωμα Βαλκανίων στο Λιμάνι της Ιερισσού
Δήμος Αριστοτέλη

MIT: Έφτιαξε ρομπότ που πετάει και κολυμπάει σαν πουλί
ιπτάμενο ρομπότ