Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Έκτακτο:

Οικονομία

Στα 73,3 εκατ. ευρώ ακάλυπτες επιταγές και συναλλαγματικές

Στα 73,3 εκατ. ευρώ ακάλυπτες επιταγές και συναλλαγματικές
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Στα 73,3 εκατ. ευρώ ακάλυπτες επιταγές και συναλλαγματικές

Στα 73,3 εκατ. ευρώ ανήλθαν στα τέλη Μαρτίου 2015 οι ακάλυπτες επιταγές και οι απλήρωτες συναλλαγματικές, έναντι 56,8 εκατ. ευρώ το Φεβρουάριο 2015.

Σύμφωνα με το Σύστημα Αθετήσεως Υποχρεώσεων της «Τειρεσίας», οι ακάλυπτες επιταγές ανήλθαν τον Μάρτιο στα 52,5 εκατ. ευρώ, από 41,6 εκατ. ευρώ τον Φεβρουάριο και 14,9 εκατ. ευρώ τον Ιανουάριο.

Οι απλήρωτες συναλλαγματικές ανήλθαν στα 20,7 εκατ. ευρώ τον Μάρτιο, από 15 εκατ. ευρώ τον Φεβρουάριο και 7 εκατ. ευρώ τον Ιανουάριο 2015.

Συνολικά οι ακάλυπτες επιταγές που σφραγίσθηκαν τον Μάρτιο 2015 ανήλθαν σε 925 τεμάχια, ενώ οι απλήρωτες συναλλαγματικές ανήλθαν σε 3.775.

Σημειώνεται πως συνολικά οι ακάλυπτες επιταγές που σφραγίσθηκαν στο πρώτο τρίμηνο 2015 ανήλθαν σε 3.229 τεμάχια και οι απλήρωτες συναλλαγματικές σε 11.903 τεμάχια.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Οικονομία

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Διευκρινίσεις από την ΠΟΜΙΔΑ για το επίδομα ενοικίου

Στις 7 Μαΐου θα εξεταστεί το αίτημα για μεταφορά της δίκης της ΧΑ