Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Οικονομία

Πτώση 3,3% του τζίρου στο λιανεμπόριο το Φεβρουάριο

Πτώση 3,3% του τζίρου στο λιανεμπόριο το Φεβρουάριο
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Πτώση 3,3% του τζίρου στο λιανεμπόριο το Φεβρουάριο

Μείωση 1,8% κατέγραψε ο δείκτης όγκου στο λιανεμπόριο το Φεβρουάριο 2015, σε σύγκριση με το δείκτη του Φεβρουαρίου 2014, γεγονός που οφείλεται κυρίως στην υποχώρηση των πωλήσεων στις επιχειρήσεις που διαθέτουν προϊόντα τροφίμων, ποτών και καπνού.

Σύμφωνα με την ελληνική στατιστική αρχή ο δείκτης κύκλου εργασιών, κατά το μήνα Φεβρουάριο 2015, σε σύγκριση με το δείκτη του Φεβρουάριου 2014, σημείωσε μείωση κατά 3,3% και σε σύγκριση με το δείκτη του Ιανουαρίου 2015 σημείωσε μείωση κατά 1%.

O δείκτης όγκου, κατά το μήνα Φεβρουάριο 2015, σε σύγκριση με το δείκτη του Φεβρουάριου 2015, σημείωσε μείωση κατά 1,8 % και σε σύγκριση με το δείκτη του Ιανουαρίου 2015 σημείωσε αύξηση κατά 0,6 %.

Ο εποχικά (π.χ εορτές, τουριστική περίοδος κ.λ.π) διορθωμένος δείκτης κύκλου εργασιών, κατά το μήνα Φεβρουάριο 2015, σε σύγκριση με το δείκτη του Φεβρουάριου 2014, σημείωσε μείωση κατά 3,1 % και σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Ιανουαρίου 2015 σημείωσε μείωση κατά 0,6%.

Ο εποχικά διορθωμένος δείκτης όγκου, κατά το μήνα Φεβρουάριο 2015, σε σύγκριση με το δείκτη του Φεβρουάριου 2014, σημείωσε μείωση κατά 1,4% και σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Ιανουαρίου 2015 σημείωσε μείωση κατά 1,3%.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Οικονομία

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Στοίχημα: Η "Πρόταση της Ημέρας"!

Μειωμένα κατά 15,4% τα τροχαία τον Φεβρουάριο