Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πάντοαν: "Μια συμφωνία για την Ελλάδα πλησιάζει"

Τι δηλώνει ο Ιταλός ΥΠΟΙΚ...

Στην πορεία των διαπραγματεύσεων για την ελληνική κρίση αναφέρθηκε ο Ιταλός υπουργός Οικονομικών Pier Carlo Padoan από το Παρίσι όπου συμμετέχει στη σύνοδο του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης.

Ο Padoan δήλωσε πως θεωρεί ότι "μια συμφωνία για την Ελλάδα πλησιάζει και ότι η Ιταλία δεν είναι εκτεθειμένη σε σχέση με τον κίνδυνο μιας νέας χρηματοοικονομικής κρίσης".

Σε ό,τι αφορά την Ιταλία, τέλος, ο υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης του Matteo Renzi δήλωσε ότι η οικονομική ύφεση έχει γίνει παρελθόν και θα πρέπει να εξακριβωθεί τώρα με ποιους ρυθμούς η χώρα θα επιστρέψει στην ανάπτυξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

το Αυτόφωρο σήμερα ο δημοσιογράφος για τον εκβιασμό της Ζέττας Μακρή
Ο κατηγορούμενος συνελήφθη έχοντας στην κατοχή του 5.000 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα που του είχε παραδώσει η βουλευτή
το Αυτόφωρο σήμερα ο δημοσιογράφος για τον εκβιασμό της Ζέττας Μακρή