Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

«1+1 poster(ιές)»: Έκθεση με αφίσες στο πλαίσιο του FILME

Στην αίθουσα ΟΚΤΟ

Μπορεί το φεστιβάλ FILME να ολοκληρώθηκε την Κυριακή, όμως η έκθεση «1+1 poster(ιές)» με αφίσες ελληνικών ταινιών μεγάλου και μικρού μήκους, παραγωγής μετά το 2000 συνεχίζεται στην αίθουσα ΟΚΤΟ (Μητροπόλεως 125) ως 11 Ιουνίου.

«Έχοντας ως στόχο την εξοικείωση του κοινού με τις πρακτικές του κινηματογράφου, προσεγγίζουμε έναν από τους τρόπους προώθησης των ταινιών στο ευρύ κοινό, την αφίσα, αναδεικνύοντας παράλληλα την καλλιτεχνική της αξία», αναφέρουν οι διοργανωτές.

Στην έκθεση παρουσιάζονται οι αφίσες των ταινιών μεγάλου μήκους Attenberg, Lurk, Miss Violence, Μανάβης, Νύφες, Σκλάβοι στα Δεσμά τους, και των μικρού μήκους 3 Days of Happiness, The Bust, Carnivore, Dust, Fawns, The Noir Project, Παγόβουνο, Ο Κύριος Π και Το Ξύλινο Κουτί.

Μέρες και ώρες λειτουργίας: Δευτ. Τετ. 10.00-17.00, Τρ. Πε. Παρ. 10.00-19.30).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ