Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Οικονομία

Υπεγράφη η σύμβαση για τη δωρεάν παροχή και επανασύνδεση ρεύματος

Υπεγράφη η σύμβαση για τη δωρεάν παροχή και επανασύνδεση ρεύματος
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Στους δικαιούχους του προγράμματος για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης ...

Σύμβαση για τη δωρεάν παροχή και επανασύνδεση ρεύματος στους δικαιούχους του προγράμματος για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης υπέγραψαν σήμερα Τετάρτη με τη ΔΕΗ ΑΕ ο υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης και η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου.

«Σήμερα υπογράφηκε με τη νέα διοίκηση της ΔΕΗ η σύμβαση, η οποία υλοποιεί το πρώτο νομοσχέδιο της κυβέρνησης μας, το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίση» δήλωσε ο κ. Σκουρλέτης και σημείωσε ότι με τη σύμβαση υλοποιείται «η δωρεάν παροχή 1200 kwh ανά τετράμηνο σε 89.228 νοικοκυριά που αντιστοιχούν σε 212.216 άτομα».

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τα στελέχη της ΔΕΗ ΑΕ που σε αγαστή συνεργασία με τα στελέχη του υπουργείου μας εργάστηκαν εντατικά για να βρουν λύσεις σε όλα τα τεχνικά θέματα» δήλωσε από την πλευρά της η κ. Φωτίου.

Τη ΔΕΗ ΑΕ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Μανουήλ Παναγιωτάκης, ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος Σταύρος Γούτσος, o γενικός διευθυντής Εμπορίας Λάζαρος Καραλάζος και η διευθύντρια Σχεδιασμού και Ανθρώπινου Δυναμικού Εμπορίας Αλεξάνδρα Σταυρινού.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Οικονομία

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Ρέντσι: Το ζήτημα είναι να επιστρέψουμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων

Κυβέρνηση: Δεν προτείναμε ποτέ μείωση αμυντικών δαπανών