Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Οικονομία

Εγκρίθηκαν 579 προσλήψεις στη ΔΕΗ

Εγκρίθηκαν 579 προσλήψεις στη ΔΕΗ
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Το ΣτΕ ενέκρινε την κατ΄εξαίρεση πρόσληψη προσωπικού 8μηνης διάρκειας...

Το Συμβούλιο της Επικρατείας με απόφαση της αρμόδιας τριμελούς επιτροπής ενέκρινε την πρόσληψη 579 ατόμων από την ΔΕΗ, όπως επέτρεψε και την πρόσληψη εκπαιδευτικών για τις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού, κ.λπ.

Συγκεκριμένα, το ΣτΕ ενέκρινε την κατ’ εξαίρεση πρόσληψη προσωπικού 8μηνης διάρκειας από την ΔΕΗ και ειδικότερα, την πρόσληψη 558 ατόμων στην γενική διεύθυνση ορυχείων της ΔΕΗ, 17 άτομα για την γενική διεύθυνση παραγωγής και 4 άτομα για την διεύθυνση υγείας και ασφάλειας στην εργασία της γενικής διεύθυνση ανθρωπίνων πόρων. Το προσληφθέν προσωπικό θα τοποθετηθεί σε αυτόνομους σταθμούς της ΔΕΗ διαφόρων νησιών, σε ατμοηλεκτρικούς σταθμούς, κ.λπ.

Ακόμα, το ΣτΕ ενέκρινε την ολοκλήρωση της διαδικασίας πρόσληψης έκτακτου προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και με ωριαία αντιμισθία για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού, ενώ ενέκρινε και την πρόσληψη ωρομίσθιων καθηγητών για τα ΔΣΕΝ/ΣΠΜ Ασπροπύργου και ΚΕΣΕΝ Πλοιάρχων-Μηχανικών.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Οικονομία

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
7 θεατρικές ομάδες, 7 παραστάσεις στον Αλέξανδρο

Νέο μυθιστόρημα από τον Τζούλιαν Μπαρνς