Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πολιτική

Θ. Ρουσόπουλος: Κατέπεσαν οι «άθλιες μεθοδεύσεις» για το Βατοπέδι

Θ. Ρουσόπουλος: Κατέπεσαν οι «άθλιες μεθοδεύσεις» για το Βατοπέδι
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Πώς σχολίασε ο πρώην υπουργός την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων
«Συκοφαντίες και άθλιες μεθοδεύσεις κατέπεσαν», δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο Θοδωρής Ρουσόπουλος, αναφερόμενος στην αθώωση όλων των κατηγορουμένων στην υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου.

Ο πρώην υπουργός έκανε λόγο για κέντρα που είχαν συμφέρον να πέσει η κυβέρνηση Καραμανλή και πρόσθεσε ότι είναι κρίμα που ο Γιάννης Αγγέλου δεν έζησε για να νιώσει αυτήν τη δικαίωση.

«Ακούστηκε πως διακινήθηκε μαύρο χρήμα, ότι υπήρξαν πολιτικές συνεννοήσεις υπόγειες, προκειμένου να τους δοθεί κάτι που δεν τους ανήκε», σημείωσε, για να συμπληρώσει ότι «όλα αυτά αποδείχθηκε ότι ήταν ψέματα, αθλιότητες και συκοφαντίες».

Ο κ. Ρουσόπουλος μνημόνευσε τις τηλεοπτικές εκπομπές που «ξεκινούσαν στις 6 το πρωί και διαρκούσαν ως τα μεσάνυχτα» και ασχολούνταν με το λεγόμενο «σκάνδαλο Βατοπεδίου» και συμπλήρωσε ότι εννέα χρόνια μετά αποδείχθηκε ότι επρόκειτο για «φούσκα», που «όλοι οι Έλληνες έχουν αντιληφθεί».

Καταλήγοντας, επέμεινε ότι η δικαστική απόφαση «κλείνει περίτρανα μια άθλια μεθόδευση» και σημείωσε πως «αυτό που έγινε σήμερα κλείνει μια πληγή για τον τόπο».

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Πολιτική

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Μεγάλη αγκαλιά αγάπης γύρω από τον Λευκό Πύργο! (ΦΩΤΟ)

Θεσσαλονίκη: Πώς θα γιορτάσει το ΠΑΜΑΚ την επέτειο της 25ης Μαρτίου